2777
2789

قبلا خیلی با خودم کلنجار رفته بودم که اینجا اکانت بزنم یا نه تا این که امروز دیگه نیاز داشتم با یکی صحبت کنم😭

واقعا نیاز به دلداری دارم خانم‌ها

من دیروز عصر طبیعی زایمان کردم. ساعت پنج تا شش و نیم... همسرم نیومد. ببینید اصلا نیومد... سر زایمان نمیدونستم از درد زایمان گریه کنم یا از جرح دلم. همهٔ خانم‌ها همسرشون زایمان طبیعی میکنه کل اون تایم زایمان کنارشن بعد من بدبخت خودم بودم و خودم عین این زن‌هایی که هیچکس رو ندارن

بعدش هم نیومد. بچه‌ام رو با اوقات تلخی به دنیا اوردم و الآن برای اون طفل معصوم هم عذاب وجدان دارم. پارهٔ تنم گناه داره... ببخشید مامان که زمانی به دنیا اومدی که پدرت نبود و مامانت هم ناراحت عالم بود. ببخشید عزیزم... ببخشید

خلاصه که وقتی اومدم بخش و کارهام رو کردن با همون خستگی و حال خراب برداشتم بهش زنگ زدم و پرنس چارمینگ چی گفت به نظرتون؟؟ مامانم آپاندیسش رو عمل کرده بوده دیروز صبح (قبل از تایم زایمان من) منم از دیروز پیش اونم. خب الهی اون مادرت بمیره من راحت بشم. بچهٔ اول هم نبوده که بگم بچهٔ اوله. یک خواهر کوچکتر و دو تا برادر بزرگتر از خودش داره. هیچکس دیگه نبود که توی چشم سفید پاشدی رفتی وقتی زنت غریب توی بیمارستانه و بچه‌ات به دنیا اومده مردک عوضی؟؟ سرش داد زدم و گفتم من به درک! چرا نیومدی بچه‌ات رو ببینی؟ مادرت بچهٔ دیگه نداشت؟ نمیتونست صبر کنه؟ تهش هم گفت چرا شلوغش میکنی؟؟ الآن حالت خوبه دیگه. حال بچه‌ام خوبه... 

منم بهش گفتم بری دیگه برنگردی. نمیخوام ریخت نحست رو ببینم. میخواست حرف بزنه منم وسط جمله‌اش تلفن رو قطع کردم. داشت میگفت ببین تو الآن داغ کردی و قطع کردم بقیه‌اش رو نفهمیدم

به داداشم و خواهرم کلید خونه‌ام رو دادم که برن و چمدون من رو ببندن و وسایل لازم بچه رو هم بریزن توی همون چمدون بیارن با خودشون. 

به نظرتون بعد از زایمان برای ابراز ناراحتی برم خونهٔ مامانم یا برگردم خونهٔ خودم؟؟ 

حق داری ولی تو عصبانیت تصمیم نگیر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی مسئولیته من بودم از همون بیمارستان میرفتم خونه بابام و طلاق مرتیکه حیوون 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مردا کلا بعد زایمان زنشون مریضن یدونم همین قبل تاپیک شما دیدم سزارین شده بودن همسرشون نرفته بود  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

کاری ب شوهرت ندارم ولی مادرش نمیتونست پسرشو راهی کنه ک بیاد پیش زنش ؟؟پس فهم و درک زن موسفید کجارفته!!

خانوادشم پیشت نبودن؟

ازشون دورباش دلم میخاد بگم برنگرد خونت ولی نمیگم چون بعدش داستان زیاد داره ببین شوهرت برات چجوری جبران میکنه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم