2777
2789
عنوان

چه شوهر پررویی خاک بر سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 52 پست
باید حرف هاشو میشنیدی و حرفای خودتم میگفتی چقدراین موضوع رو بزرگ کردید هردوتاتون باهم به توافق برسیذ

توافق نمیشه چون اون هر حرف زدن و بحث می دونه 

و به شدت خود خواهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توافق نمیشه چون اون هر حرف زدن و بحث می دونه و به شدت خود خواهه

رقتید پیش مشاور؟

الان دوره ی قدیم نیست بگیم هیچ امکاناتی نیست کلی امکانات بوجود اومده برای همین چیزا دیگه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نه بابا دندونشو می خواد ایمپلنت کنه پارسال نصف دندون هاشو ایمپلنت کرد الان می خواد سالم بکنه ایمپلنت ...

اخه مگه ایمپلنت شوخیه .هر کدوم صد میلیون پولشه .شما دارید تعارف میکنید کی ایمپلنت کنه ؟؟مردم تو یدونشم موندن 

خودتو به سختی بنداز کار کن و بهترین زندگی واسه خودت بساز انگار اون نیست محوه نمیبینیش این موقعس ببخش ...

من قبلا کار می کردم استخدام دولتی بودم رفت نامه گرفت از دادگاه که من نمی خوام زنم کار کنه این قانون پشت مرد هم اخراجم کرد 

نه این دندون سالم و مس خواد بکنه ایمپلنت کنه ولی من میگم دندون جلوم پوسیده بد دیده میشه ایمپلنت کنم ...

والله نمیدونم ،دندون سالم و که نمیکنن ایمپلنت کنن،حالا رقابت که نیست دفعه بعد شما دندونت و درست کن.معلومه خب جبهه میگیره.

اخه مگه ایمپلنت شوخیه .هر کدوم صد میلیون پولشه .شما دارید تعارف میکنید کی ایمپلنت کنه ؟؟مردم تو یدون ...

این پولشو داره پارسال جیرینگی سیصد داد دندون هاشو نصفشو ایمپلنت کرد 

این م بگم هر واحد بیست تومن ه دیگه صد میلیون هم نیست بزرگ نمایی نکنید ولی من دو تا دندون جلو م بدجور بد دیده میشه

من قبلا کار می کردم استخدام دولتی بودم رفت نامه گرفت از دادگاه که من نمی خوام زنم کار کنه این قانون ...

پس راهی جز جدایی نداری نترس 

زندگیتو الکی تباه نکن 

چرا باید تورو کنترل کنه و خودش بهنرین زندگی کنه 

رقتید پیش مشاور؟الان دوره ی قدیم نیست بگیم هیچ امکاناتی نیست کلی امکانات بوجود اومده برای همین چیزا ...

اره اونقدر رفتم مشاورا گفتن خودشیفته سا درست نمیشه 

دفعه بعدی در کار نیست فقط خودش خودش خودش

قلقش دستت اومده؟ مزاجش رو میدونی چطوره؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…