2777
2789

خیابون ارث پدرشون هس و رانندگی حق اینا

زن جماعت از نظرشون راننده درنمیان 

احترام نمیزارن 

باید پرخاش کنی وحش بدی بوق بزنی بهشون قانون جنگل برای جنگلیان

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

کی قرن ۲۲ شد؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

ولی من از راننده های خانم هم بی فرهنگی دیدم چند روز پیش با یکی دعوام شد پشت ماشین انگار خیابون مال اون بود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی قرن ۲۲ شد؟

ای بابا خودم متوجه شدم شما فقط مسئله آت ترمیم خطای منه؟!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

موضوع واقعا قرن نیس

وای من یادمه دو سال پیش رانندم مرد بود بعد بهم میگفت هیچ وقت گواهینامه نگیر

من گفتم چرا

گفت شما دخترا رانندگی بلد نیستین اصلا چرا باید رانندگی کنید

آنقدر از دستش عصبی شدم و گفتم حالا که اینطور شد از خود هجده سالگی می‌شینم پشت فرمون 😂 و باهاش تا خود خونه بحث کردم 

آخر قانع کردم که ما دخترا هم میتونیم و از شما مردا بهتر رانندگی میکنیم

چه روزی بود یادش بخیر یاد این قضیه انداختی منو

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
وای من یادمه دو سال پیش رانندم مرد بود بعد بهم میگفت هیچ وقت گواهینامه نگیرمن گفتم چراگفت شما دخترا ...

😂😂