2777
2789

4 ساله طلاقم نداده تا مجبور شم مهرمو ببخشم دخترم گیش خودم بود و تو این 4 سال حدود 500 میلیون از حقوقش قسطی گرفتم حالا میخوام از 214 سکه مهر 10 تاشو نگه دارم قسطی از حقوقش بردارم برای طلاق. همونم ناز میکنه و میگه 10 تا زیاده نمیدونم چی کنم به نظرتون با همون ده تا راضی به توافقش کنم یا کمه و اصلا بی خیال طلاق از این خائن عوضی هرزه بشم؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

تازه پسر خاله بابامم خانومش فوت شده گیشنهاد داده که اگه جدا بشم میاد جلو سر اونم تردید دارم مرد خوبیه اما 15 سال از من بزرگتره

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه پسر خاله بابامم خانومش فوت شده گیشنهاد داده که اگه جدا بشم میاد جلو سر اونم تردید دارم مرد خوبی ...

نه نه زود تصمیم نگیر به خودت مهلت بده لطفا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بنظرم اگر دخترتون پیشتون میمونه یه پولی توافق کن بگیر جداشو حیف عمرت...مشکلتون چیبود؟

خیانت جنسی کرده بود با وجود مدرک قاضیا حقو به اون دادن و گفتن تماس صوتی و عکس مدرک معتبر نیست

داره اخه بده؟ازدواج نکرده؟

داره خیلیم داره عوضیه میخواد نده ازدواجم نکرده

چرا میخای طلاق بگیری وقتی بچه ات پیشته وپولتومیگیری؟

اگه میخای ازدواج‌کنی طلاق بگیر ولی اگه نمیخای ولش کن بزار حقتو‌کامل بده

خودش ازدواج نکرده؟

لطفاامضامو‌بخونید.     https://www.karzar.net/178470    این کارزاربرای نیان بی گناهه که توسط برادردوست دخترپدرش بهش تجاوزشده و براثرخونریزیوضرب وشتم کشته شده😭😭😭 لطفاامضاکنیدوتاجایی که میتونیدنشربدید🙏🙏🙏🙏🙏  اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بیشتر ببینید

بچه ات پیش ات   بعد خودتون چی از نظر مالی به مشکل نداری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خیانت جنسی کرده بود با وجود مدرک قاضیا حقو به اون دادن و گفتن تماس صوتی و عکس مدرک معتبر نیست

جدی میگی؟جداشو دختر ...دخترتو نگه دار ازشم پول بگیر تو رفاه مالی بزرگ کن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
چرا میخای طلاق بگیری وقتی بچه ات پیشته وپولتومیگیری؟اگه میخای ازدواج‌کنی طلاق بگیر ولی اگه نمیخای ول ...

نه خودش ازدواج نکرده اما من خوب خسته شدم از این حالت نه سفری نه تفریحی نه عشقی الان 38 سالمه چند سال دیگه مادر پدرم دور از جون نباشن تنها چی کنم یه برادرم بیشتر ندارم که سرش فقط تو زندگی خودشه به من هیچ کاری نداره و هیچ کمکی نمیکنه

میخوای چکار جدا شی؟بمون همینجودی مهرتو بگیر.هروقت ازدواج کرد اهرم فشار میفته دست شما خیلی بیشتر از د ...

اون الانم میتونه ازدواج کنه چون ناشزه شدم دادگاه بهش حکم ازدواج مجدد داده بعد من 38 سالمه دو روز دیگه از برو رو. هم بیفتم دیگه کسی نمیاد جلو برای ازدواج