2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که بچه مدرسه ای (دبستان )دارند کمک کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 40 پست
بچه این سنی ک دیگه بچه نیستدر آستانه نوجوانی هسترفتار اشتباه شما و سرویس بیجا و تربیت غلط باعث این ر ...

دقیقا دیگه خودمم به همین نتیجه رسیدم،مشکل از خودم بوده امیدوارم بشه جلوش گرفت

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
از ستاره و جایزه و اینا گذشته چون تک فرزنده زندگی کاملا به کامشه

پس خودتون بدعادت کردین هرچی خواسته انجام شد 🫠بزار چن بار دیر بره و مشق ننویسه معلم هم دعواش کنه شاید تکونی خورد نسل الان ما خودمون لوس و بد بار آوردیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودم بدتر از اون غذاب وجدان میگیرم و بعدش میام نتزشو میخرم و براش توضیح میدم بیا از فردا تغییر کن من ...

ببین توضیح نده اگه انجام نده حس شکست خورده میگیره اعتماد به نفسش داغون میشه دیگه موفق نمیشه

زیرپوستی براش برنامه بچین 

بگو بیا برنامه ریزی کنیم رو کاغذ 

اول برنامه های خودتو بنویس بعد بگو حالا برا تو

از مدرسه اومدی یه ساعت استراحت یه ساعت مشق و.....

کم کم درست بشه

یا خدا چه حوصله ای داری؟ چه شوهرت تنبله ! خوب با ماشین های راه بره! یا یه موتور یا دوچرخه بگیرهب ...

دارم اشک میریزم واقعا از اینکه دارم اذیتش میکنم ناراحتم خدا میدونه که نمیخوام ولی واقعا کفرمو در میاره.حرفت برام تلنگر بود

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
ببین توضیح نده اگه انجام نده حس شکست خورده میگیره اعتماد به نفسش داغون میشه دیگه موفق نمیشهزیرپوستی ...

امروز قرار شده همین کارو کنیم.

نگران نباش بیشتر مامانا  تو طول سال همین چالش هارو با بچهاشون دارن حالا من فک میکنم باز دخترااابهترن پسرا لجبازیشون بیشتره.با دخترت صحبت کن بگو امسال سال آخری هست ک کاراتو من انجام میدم از سال دیگه همه ی کارات با خودته.تشویقشم بکن.مثلااا اگه تو درسی نمره ی خوب میگیره تشویقش کن و جلوی پدرش بگووو بزار اعتماد ب نفسش بره بالا

دارم اشک میریزم واقعا از اینکه دارم اذیتش میکنم ناراحتم خدا میدونه که نمیخوام ولی واقعا کفرمو در میا ...

بزار یکم بچه ات از زندگی اش لذت ببره. 

تو آنقدر مسولیت های شوهرت به عهده گرفتی و خودت در برابر همه کارهای بچه ات مسول می دونی که داری تحت فشار له می شی از اون طرف این تاثیرات این فشارها رو داری سر دخترت خالی می کنی! 

اخه خونه که هر روز خرید کردن نمی خواد من همیشه لیست تهیه می کنم آخر هفته تفریحی با شوهر و بچه ها می ریم خرید می کنیم 

زیادی هم که مسولیت قبول کنی بقیه خودشون می زنند به تنبلی و بی مسولیتی! 

صبح زود بلند می شی مثل سرویس شخصی بری شوهرت برسونی و عصر دوباره برگردنی بچه ات هم همین طور ببری و بیاری!   مگه عمر تو یه عمر تباه شده است که آنقدر تو این راه ها ببری و بیاری؟ 

من بچه ام رو هم با سرویس می فرستم یه مقدار پول می دی ولی روح و روانت آسایش داره صبح در خونه را باز می کنی بچه می ره بیرون، ظهر در خونه رو باز می کنی بچه میاد تو ، همین! 

آخه چه کاریه از اول بسم الله صبح هی برم هی بیام هی جیغ بزنم دوباره برم دوباره بیام سیب زمینی بخر سبزی بخر و ... 

غذا بار بزار بچه رو بیار شوهر بیار !  بعد انتظار داری شب با بچه هات حوصله دار صحبت کنی؟ 

پس کی وقتت برای خودت می زاری؟

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

پسر منم همینه

اصلا علاقه نشون نمیده

منم بهش گفتم میتونی کلا نری مدرسه ولی اییطوری که بشینی خونه تلویزیون و گوشی و سیستم هم نیست

باید بری سرکار یه چیزی یاد بگیری تا بعدا به دردت بخوره حتی بهش گفتم با یه جا صحبت کردم که اگر نخواستی بری مدرسه بری اونجا

بهش گفتم اگر تا فلان ساعت تکالیفت رو نوشتی که حله اگر دیرتر شد اجازه نمیدم انجام بدی 

باید بدون تکلیف بری مدرسه بعد هم با معلمش هماهنگ میکنم همون روز تکلیفش رو ببینه و تذکر بده

از اون بیشتر حساب میبره

بزار یکم بچه ات از زندگی اش لذت ببره. تو آنقدر مسولیت های شوهرت به عهده گرفتی و خودت در برابر همه کا ...

حق  با شماست،بهش فکر نکرده بودم .

پسر منم همینهاصلا علاقه نشون نمیدهمنم بهش گفتم میتونی کلا نری مدرسه ولی اییطوری که بشینی خونه تلویزی ...

منم این حرفارو بهش زدم ولی مشکل من اینه که طفلی قول میده اینقدر هم نازمو میکشه و میگه مامان میدونم دارم بد میکنم ولی شیطون همش بهم میگه برو بازی کن

خودمم دلم میسوزه براش اخه دخترا زود بزرگ میشن و طفلکی ها دیگه نمیتونن بچگی کنند 

پسر منم همینهاصلا علاقه نشون نمیدهمنم بهش گفتم میتونی کلا نری مدرسه ولی اییطوری که بشینی خونه تلویزی ...

درست میگی.خودمم میدونم ولی خوب ی برنامه هایی رو  واقعا نمیتونم تغییرشون بدم،خیلی بالا و پایین کردم دیدم همینه دیگه چاره ای نیست...اما واقعا دیگه رفتارم با بچم باید تغییر بدم گناه داره