2777
2789
عنوان

لطفا کسانی که بچه مدرسه ای (دبستان )دارند کمک کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 40 پست

زودتر از خواب بیدارش کن صبح ....

زیادم بهش سخت نگیر ول کن تهش مگه چی میشه ؟

بذار با استرس و حال بد نره مدرسه اونجوری هیچی از اون روز متوجه نمیشه.....

زیاد پیگیر درس هاش نباش تو،، فکر کنه لطف می‌کنه بگو درس که برای من نیست برای خودته پس خواستی بنویس نخواستی هم جمع کن باااا آرامش بگو نه داد....

در کل سخت نگیر 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مسیر اون دوره از خونه کلا باید دوتا چهار راه ببرمش بالاتر اداره راس هفت اونجا باشه.براینکه ماشین ...

یا خدا چه حوصله ای داری؟  چه شوهرت تنبله !   خوب با ماشین های راه بره!  یا یه موتور یا دوچرخه بگیره

بچه ات هم چقدر غر به جونش می زنی آنقدر روی روح و روانش راه می ری که هم اعتماد به نفسش نابود کردی هم از درس زده اش کردی!  

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

فکر کنم طبیعی چون بچه ان و بازیگوش

پسر من ک هشت سالشه همینه

بچه های خواهر شوهرم سه تاشون دبستانین

همشون همینن

یکی کلاس پنجمه اونم مادرش میگه تا زورش نکنم نمیشینه

باید هلش بدم...

از ی سنی ب بعد خودشون رقابتی با دوستاشون میخونن

من که خودمو یادمه از راهنمایی خیلی رقابتی میخوندم و اتفاقن شاگرد ممتاز میشدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید

انقدر کارای دخترت رو انجام نده

بزار خودش انجام بده

بی مسیولیت بار میاد

شبا هم زودتر بخوابه

صبح زودتر بیدارش کن تا نوهاشو خودش شونه کنه

اخر شب هم بگو کیفشو مرتب کنه

این شما هستی که قانون خونه رو تعیین می کنی

براش محرومیت بزار

از هر چیزی که دوست داره

تبلت ، موبایل ، تی وی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید

اول از معلم بخواه کمی سخت گیر تر باشه و گیر بده بهش

بعد اون سعی کن یه تایمی با دوستاش درس بخونه

مثلا ببر کتابخونه و....با هم باشند

شب زود بخوبه 

برای تکالیفش هم وقت بزار در این تایم انجام بشه 

شب بگو کیفشو و برنامه اش رو بزاره صبح معطل نشه

هر قدم مثبتی برداشت 

جلو مادربزرگ و خاله اش تعریف کن ازش تا جوگیر بشه 

چه حوصله ایی داری ماشین بده خودش هم هرید کنه هم بیاد خونه تنبل بار میاری شوهرت مث خواهر من بس کرد ال ...

ای خواهر دلم میخواد ولی واقعا نمیشه،ی مدت این کارو کردیم چون وسواس داره هرجایی خرید نمیکنه ،حوصلشم نمیکشه کلا شاید دوتا مغازه بره بعدم اینقدر غر میزنه که ترجیح میدم خودم کارامو بکنم جز اون واقعا به ماشین احتیاج دارم همه ی کار های اداری رو مثل بانک و بیمه و باید خودم برم انجام بدم....مشکلم بادخترم حل شه دیگه دغدغه ای ندارم

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

گلم اکثر بچها تو دوران ابتدایی همین طورین؛ دختر منم تا حدودی هست؛ چون کلاس اولش غیر حضوری بود بخاطر کرونا؛ مجبور بودم خودم پا به پاش بشینم و باهاش کار کنم؛ 

الانم در حد درس پرسیدن در مواقع امتحانش کمکش میکنم.

و اینکه؛ بستگی به معلم هم داره؛ اگه مهربون باشن؛ بچها بیشتر علاقه نشون میدن.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
فکر کنم طبیعی چون بچه ان و بازیگوشپسر من ک هشت سالشه همینهبچه های خواهر شوهرم سه تاشون دبستانینهمشون ...

منم خیلی درسخون بودم امیدوارم واقعا همین بشه

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
اونقد شماتت میکنی بچه رو که بشینه گریه کنه؟؟؟ نفسم گرفت گناه دارهیه کم از کارای خودت کم کن خسته که ...

خودم بدتر از اون غذاب وجدان میگیرم و بعدش میام نتزشو میخرم و براش توضیح میدم بیا از فردا تغییر کن من کمکت میکنم تا یکی دوروز گوش میده دوباره ول میکنه  میترسم کلا بی خیال بشه 

بچه این سنی ک دیگه بچه نیست

در آستانه نوجوانی هست

رفتار اشتباه شما و سرویس بیجا 

و تربیت غلط باعث این رفنار هست

و همینطوری بزرگتر میشه و چالش هاش بیشتر

و اگر خودت تربتیش نکنی

جامعه تربتیش میکنه ک شاید سرخورده بشه.

بچه های وابسته به والدین فردا زوج موفق هم نمیشن..

یعنی چی گ برنامشو خودم میزارم

موهاشو خودم میبندم؟

فکر میکیند این کارا محبت هست؟

یکم جدی باشید..موهاتو خودت شونه میکنی و میبندی

دیر میشه ؟ زودتر بلند شو..نیمنونی میری ارایشگاه پسرونه کوناه میکنی..

برنامه درسی شب قبل خواب..نزاشت شماهم میمزاری بدون برنامه میره مدرسه چندباری ک تدکر و توبیخ ببینه خودش درست میشه.

،

درس باید سرکلاس گوش بده..یاد نگرفت از معلم بپرسه

اومد خونه باید تکالیف درست انجام بده

نتونست میره از معلم میپرسه.

شما هیچ دخالتی نباید کنی

انجام نداد خودش میدونه و مدرسه..

💕

ای خواهر دلم میخواد ولی واقعا نمیشه،ی مدت این کارو کردیم چون وسواس داره هرجایی خرید نمیکنه ،حوصلشم ن ...

اون بچست تا عادت کمه سخت سعی کن شبا زودتر بخوابین که اونم بخواب فقط با زبون خوش و نوازش میتونی به راه بیاریش موقع خوابش با قصه رفتار درست یادش بده براش جایزه درنظر بگیر نه اینکه کادو باش میتونه یک پارک یا یک غذا یا یک بازی مادر دختری باش یک جدول برا کارهاش بنویس وبگو هرکار خوب یک ستاره مثلا ۵ تا ستاره یک جایزه داری 

گلم اکثر بچها تو دوران ابتدایی همین طورین؛ دختر منم تا حدودی هست؛ چون کلاس اولش غیر حضوری بود بخاطر ...

دقیقا معلمش رسم و روشش مثل دوران ماست.بداخلاق نیست ولی خوبم درس نمیده میگه خودشون باید بخونن 

اون بچست تا عادت کمه سخت سعی کن شبا زودتر بخوابین که اونم بخواب فقط با زبون خوش و نوازش میتونی به را ...

از ستاره و جایزه و اینا گذشته چون تک فرزنده زندگی کاملا به کامشه