2777
2789
چرا اخه

پاچه خواره

هی الکی عزیزم عزیزم ، عشقم عشقم میگه بهم و من میدونم اینا هیچ کدومش دلی نیست و فقط برای اینکه باهاش حال کنیم اینجوری میگه

شده عزیزدل همه با همین پاچه خواریاش

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌https://abzarek.ir/service-p/msg/2139711

بیشتر ببینید
ببین بابای من اصلا مدلب نیست که اگرررر دعوای بشه طرف یکیو بگیره همیشه سعی میکنه نه طرف مادرمو بگیره ...

بسم لله طفلی مادرت🥺🥺🥺🥺 من مامانم همین طور بود ولی جاری های بدی داشت و  همیشه مظلومه و بی های هوی بود فک نمیگردم ی روز عین مامانم باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بگردمممم من نمیدونم چی تو سر یه عده میگذره ک اینجورین.برعکس من اصلا کار ب عروس ندارمک همشم پشت ...

خدا نکنه عزیزم...خدا خیرت بده، همیشه خوب باش حتی اگه نفهمن چقدر خوب بودی، اون بالایی مهمه که میبینه

🥺🥺🥺🥺الهی بمیرم قشنگ میفهممش

حالا ک بزرگ شدم سر درد و دلش باهام باز کرد

وقتی میفهمم چقدر زجر کشیده خیلی غصه میخورم. مثلا اولین بچه ای ک بدون اینکه خودش بفهمه حاملس، سقط میکنه... 

همین عمه ی نامردم تو حیاط میاد جیغ میزنه بهش میگ قاتل... 

بابامم هیج وقت تو دعوا ها طرف گیری نکرد. 

اخ بمیرم برای دل قشنگش

باورت میشه وقتی میان خونمون، چطوری خودشو ب زحمت میندازه برای پذیرایی میگه مامان باباش (مادربزرگ پدربزرگم) مردن ،خونه ی داداشش داره فقط 

باید هواشو داشته باشیم.. 🥺

پاچه خوارههی الکی عزیزم عزیزم ، عشقم عشقم میگه بهم و من میدونم اینا هیچ کدومش دلی نیست و فقط برای ای ...

چی بگم واقن شاید میدونی مهر محبتش نقش بازی کردنه

ولی من عرضه این دلبری کردنارم ندارم

بسم لله طفلی مادرت🥺🥺🥺🥺 من مامانم همین طور بود ولی جاری های بدی داشت و همیشه مظلومه و بی های هوی ...

اصلا دیگ مظلوم نباش

با هر تیکه ای، با شوخی جوابشوو بده 

ریلکس باش تو حرفا و کاراشون. 

مظلوم باشی بیشتر اذیت میکنن

حالا ک بزرگ شدم سر درد و دلش باهام باز کردوقتی میفهمم چقدر زجر کشیده خیلی غصه میخورم. مثلا اولین بچه ...

خدا ایشالا انقدر حواسش بهت باشه که بتونی عینه پروانه دور مامانت بگردی🥺🥺🥺 خیلی سخته خیلی

مامان من یه عمر تو خونه مادرشوهر بود الانم ک هست بقیه نمیتونن ببینن حالا اونم چ خونه ای ..خونه ای ک همین خاهرشوهرم اومد توش با ترحم نگام میکرو

نه مگه ترسو و بدبختم ک بفهمم خواهر شوهرم ازم بدش میاد و من همچنان با ادب رفتار کنم باهاش؟نهایت کم مح ...

من بخاطر داداشش نمیتونم اون یهو فک. میکنه من قصوم بده و جدای اینا حرف بزن نیستم همیشه حرف و جواب کم میارم چ بدسه مقابلش

آره خب ....منم نه از زن داداش بدم میومد نه از خواهر شوهر ...اما دیدم خودشیفته ها ، در مقابل احترام من ، بی ادب هم هستن ...

عزیز دلم شما کم تجربه ای ....مهم فرکانسی یه که از شما ساطع میشه ....شما هم بهش اخم کن ...مودب بازی درنیار ، پرروش نکن و گرنه جوری سوار میشه که قدرت پایین آوردنش رو نداشته باشی ...به این که به داداشش پیام میده و راجع به شما بد صحبت می‌کنه برخورد کن ...منفعل نباش ...من همه ی اینا رو تجربه کردم . یه عمر از دست سادگی خودم و هفت خطی این جماعت ، کشیدم ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
اصلا دیگ مظلوم نباشبا هر تیکه ای، با شوخی جوابشوو بده ریلکس باش تو حرفا و کاراشون. مظلوم باشی بیشتر ...

نمیتونم اخه هم حرف بزن نیستم هم چیزی بگم بدتر داداشش حس میکنه من قصد بدی دارم

ما برعکس زن دایی هام خوششون از ما نمیاد حتی انتطار دارن خونه مادربزرگ مون نریم دایی هام قطع ارتباط کنن باهامون😂

سالی یبار همو نمی‌بینیم ولی نمیدونم چرا اینقدر نسبت بهمون حساسن

ما هم کاری نداریم به‌شون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
آره خب ....منم نه از زن داداش بدم میومد نه از خواهر شوهر ...اما دیدم خودشیفته ها ، در مقابل احترام م ...

اصلا نگفتم پیاما خاهرشو دیدم ولی خودش حس میکنم فهمیده چون میاد میگه ابجیم خوشس بیاد نیاد عروس این خانواده ای ..اون مودش عوض میشه همینه ...