2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر داداشش نمیتونم اون یهو فک. میکنه من قصوم بده و جدای اینا حرف بزن نیستم همیشه حرف و جواب کم ...

خواهر شوهرتون مجرده؟؟؟

ب شوهرت بگو بفرما راه بازه شما برو من نمیتونم جایی ک از حضورم ناراضی هستم حضور پیدا کنم..

چیکارکنم ینی

ببین اول باید بری از یه جایی سیاستهای زنانه رو یاد بگیری .تو ایتا من کانالهای زیادی میشناسم ....سیاست هم به معنی بدطینت بودن نیست ....بلکه هنر زیستن کنار آدمهای مختلف رو می‌آموزی ...

قدرت پیدا می‌کنی خودت رو ابراز کنی ..یاد میگیری از زندگیت محافظت کنی ...خیلی مسایل هست که گذر زمان بهت یاد میده . مهم تر از همه اینه ساکت نشینی و هر چه لازم هست رو یاد بگیری . اجازه نده اول زندگی ، سادگی ت بیفته دست آدمای حسود و از خود راضی ....دور خودت خط قرمز بکش ...که بهت نزدیک نشن ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
ببین اول باید بری از یه جایی سیاستهای زنانه رو یاد بگیری .تو ایتا من کانالهای زیادی میشناسم ....سیاس ...

میتونین ایدی یا لینکشو برام بفرسی اگ زحمتی نیست درخاست بدم

😔😔 

اصلا نگفتم پیاما خاهرشو دیدم ولی خودش حس میکنم فهمیده چون میاد میگه ابجیم خوشس بیاد نیاد عروس این خا ...

مود همسرت عوض میشه؟

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
میتونین ایدی یا لینکشو برام بفرسی اگ زحمتی نیست درخاست بدم😔😔

اگه بیایی ایتا راحت تر میتونم لینک بدم چون اینجا نمیشه ...

یکیش کانال خانم مرضیه کشوری هست ....خیلی کمکت می‌کنه 

تو ایتا سرچ کن ، مرضیه کشوری میاد 

اگه بیایی ایتا راحت تر میتونم لینک بدم چون اینجا نمیشه ...یکیش کانال خانم مرضیه کشوری هست ....خیلی ک ...

درخاست دادم اگه ایدیشم باشه میتونم سرچ کنم

ولی بازم اگه نشد تو پیاما ایدی تو برام بزار بپیام بدم