2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اموزش بدون اجبار و تعریف جهنم و بهشت ۸ سالگی

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
بیشتر ببینید

سن تکلیف 

هیچوقتم زوری نگین ک نماز بخونه شما توضیح بده براش از خوبیاش بگو ،بگو ک واس آخرت خودشه خدا نیازی ب اینکه از سمت ما تایید شه نداره

اگه خواست میخونه اگه ام نخوند ولش کن

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

دختر من از ۹ سالگی .

ببینید پدر ومادر خودشون بخونن بچه هم میبینه و یاد میگیره که بخونه .حالا آموزش اذکار از سن تکلیف شروع میشه یا یکم قبلش . اما اینکه بخونن بسته به خانواده داره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
دختر من از ۹ سالگی .ببینید پدر ومادر خودشون بخونن بچه هم میبینه و یاد میگیره که بخونه .حالا آموزش اذ ...

پس چرا من و همسرم که همیشه نمازمان را می خونیم ، دختر ۱۷ ساله ام اصلا نماز نمی خونه ؟

بارها از شیوه های مستقیم،  غیر مستقیم هم استفاده کرده ایم 

۸

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید