2777
2789
پس چرا من و همسرم که همیشه نمازمان را می خونیم ، دختر ۱۷ ساله ام اصلا نماز نمی خونه ؟بارها از شیوه ه ...

دایل زیاد داره گلم .یک دلیل اینکه شاید بهش زیاد حساس شدید و متوجه حساسیت شده ،یه دلیلش تنبلی بیش از حد نسل های جدید ماست .من الان دخترم ۱۱ سالشه بخدا انقدر تنبله از مدرسه میاد لباساشو  پرت میکنه و میره .همه هم دچار این مشکل هستن . 

به نظرم یه مدت کاری نداشته باشید و فقط دعا کنید تا درست بشه عزیزم .

خیلی چیزای دیگه هم شاید باشه .من فعلا اینا اومد به ذهنم . 

حجاب داره ؟ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
پس چرا من و همسرم که همیشه نمازمان را می خونیم ، دختر ۱۷ ساله ام اصلا نماز نمی خونه ؟بارها از شیوه ه ...

چون علاقه نداره... همه که علایقشون یکسان نیست

حق انتخاب دارن آدما وظیفه شما آشنایی هست که اخر هر کدوم چیه

دیگه حق انتخاب با اونه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دایل زیاد داره گلم .یک دلیل اینکه شاید بهش زیاد حساس شدید و متوجه حساسیت شده ،یه دلیلش تنبلی بیش از ...

والله ما اصلا هیچ حساسیتی نشون نمی دیم 

اما عمیقا می دونه که ما چقدر دوست داریم نمازخون باشه ..

حجاب هم نه زیاد 

شال سر می کنه اما وسط سر 

با اینکه من محجبه ام 

چون علاقه نداره... همه که علایقشون یکسان نیستحق انتخاب دارن آدما وظیفه شما آشنایی هست که اخر هر کدوم ...

بله 

ما هم تعصبی نشون نمی دیم به هیچ وجه 

اما خب عمیقا دوست داشتم که نمازخون بود 

بله ما هم تعصبی نشون نمی دیم به هیچ وجه اما خب عمیقا دوست داشتم که نمازخون بود

خداروشکر که فکرتون بازه

بنظرم به جنبه های دیگه بپردازید مثل کمک به نیازمند و خوش رفتاری و...

همینا و انجام بده ده هیچ جلوعه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏

بیشتر ببینید