2777
2789
شرایط خانوادتون چجوره؟نمیتونید ی مدت رهاش کنید برید بلکه ترک کنه؟

ببار میگم میرم دیگه نمیام دیگه تصمیم گرفتم یکماه بهش فرصت دادم اگه نزاره کنار چون مستأجران هرخونه ای رفتیم ابرومونو برده زنگ بزنم بیان ببرنش

معتاد زن و زندگی نمیشناسه دل به کار نمیده

اونایی شما دیدی ظاهری بوده وگرنه فحاشی  دست به زن و شکاک بودن بین ۹۰ درصد معتادا مشترکه

منم بابام اعتیاد داره و بخاطر همینم موقعیت شغلیش رو از دست داد. هنوز بعد ۲۰ سال میگه تقصیر مادرت بود من بیکار شدم😐 در حال حاضرم تمام مخارجمون با مامانمه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نبابا الکی فقط چندبار می‌گفت میخواد بزارم کنار ولی بدتر کشید شیشه هم بدیش این توهماته بکشی نباید توخونه مخصوصا بکشی به خواهرش میگم میگه نه بزار تو خونه بکشی اصلا خنگن خب تو خونه بکشه توهماتشو سر زنو بچش خالی می‌کنه دیگه تصمیم گرفتم با خانوادش مشورت نگیرم یراست زنگ میزنم بیان ببرنش

متاسفانه برادرم درگیره

اوایل سنتی میزد اماتین اواخر صنعتی هم مصرف داشت 

بینهایت بی غار و بیخیال شده بود

داداش بزرگم دوسری فرستادش کمپ اما تا پاش به بیرون می‌رسد هفته نکشیده دوباره شروع می‌کرد

ببخشید برام سخته بگم اما دروغ چرا!!!دست به اموال مردم هم میزد 

آخر سر برادر بزرگم داداشمو رو به پلیس لو داد چون علاوه بر مصرف توزیع هم داشت کلی میخرید گرم گرم میفروخت

الان هم داداشم زندانه 

و داداش بزرگم خرج و مخارج خونه داداشم میده 

کار داداش بزرگم از نظر خیلی ها بی انصافی محسوب میشه اما واسه ما قبول شده و تایید شده است

چون داداشم اینقد مصرفش بالا بود که بارها اور دز کرده بود و سری آخر دو روز تو کما بود 

توهم که هر ۶۰ثانیه اطرافیانش اینو ول کردن به امون خدا فکر کردن شیشه شوخیه به خواهرش میگم میگه بروخدا ...

بله دقیقا این خیالات واهی وتوهمات ذهنی بلاخره یه شب روانی اش میکنه وبایدبره تیمارستان بستری بشه

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

خدا نکنه.خدا خودش یه نگاهی بکنه ۱۰ساله داره می‌کشه این زهرمارو حالا قبل منم خواهرش می‌گفت میکشید واق ...

باید خودت دست بکار بشی،منتظر معجزه نشین

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

شرایط خانوادتون چجوره؟نمیتونید ی مدت رهاش کنید برید بلکه ترک کنه؟

این کار اشتباه،داری بهش اشتباه خط میدی،باید کمکش کنه ترک کنه

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

پس خیلی داغونه. ودیگه رسیده ب آخرخط

آره ‌

از قدیم میگن آدم معتادو تحمل کنی بدتر میکشه باید ولش کرد وقتی خودش نمی‌خواد دیگه چندسال دیگه باید آدم تحمل کنه منم آدمم ی زندگی نرمال میخام یه شوهر سالم وبا شخصیت نه یه پیزوری