2777
2789
اونا که زیر صفرن اگر پدر حامی داشتم که گیر آدم معتاد نمیوفتادم

چقدبددلم عزیزم واقعادلم گرفت

مستاجرهم هستی؟،

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
منم باید همین کارو کنم

بایدمون بخوری تا بتونی اینکار بکنی 

بخدا داداش بزرگم دوشیفت کار میکنه دقیقا هرچی واسه خونه خودش میخره واسه اون یکی زنداداشمم میبره

اما دریغ از درک و فهم 

الانم اون یکی داداشم پیغام داده از زندان بیاد تلافی اینکار رو در میاره گفته فقط بکشمش دلم آروم میشه 

اخه یکی نیست بهش بفهمونه بدبخت زیر پل جم می‌کردند رو،تو خیابون حالش بد شده بوده از دهنش کف آمده زنگ زده که داداش بیا کمک کن 

این روزا رو یادش نیست نمک نشناس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بین تریاک و شیشه خیلی فرقه ها یکی از فامیلای ما معتاد تریاک شوهرش ولی خب خیلی شدید نیس و زندگیشون عادیه ولی شیشه خیلی خطرناکه نباید اصلا ی فرد شیشه ای زیر ی سقف بمونی ، ما دو تا فامیل هامون درگیر بودن خداروشکر ترک کردن خانواده عاشون خیلی مصیبت کشیدن اگر کسی باشه حمایت کنه ی مدت اونم کم ن زیاد مثلا ۶ ماه تا ۱ سال بمونه کمپ خودشم بخواد شما تلاش کن ادامه بده رابطه رو وگرنه طلاق بگیر 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
بایدمون بخوری تا بتونی اینکار بکنی بخدا داداش بزرگم دوشیفت کار میکنه دقیقا هرچی واسه خونه خودش میخره ...

خدا از آدمای معتاد که بفکر خانوادشون نیستن نگذره بیشرفا فقط بقیه رو حرص میدن خودشون خیلی مهمن انگار برادرتم نباید می‌گفت من زنگ زدم بیان ببرنش باید می‌گفت یکی لوش داده

آره ‌از قدیم میگن آدم معتادو تحمل کنی بدتر میکشه باید ولش کرد وقتی خودش نمی‌خواد دیگه چندسال دیگه با ...

خیلی سخته ومعلومه ک صبرشمازیاده وگرنه همین آبجی خودش ۳روزنمیتونه تحملش کنه

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
نه ۷سالع کمکش کردم دیگه بسمه تحمل ندارم انقد حرصم میده فشارخون گرفتم

چرا با داداش بزرگت نمیبریش کمپ ،تحویل کمپ بده،بعدبفرستین ب جلسات معتادان گمنام

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

نه همه بفکر خودشونن منم زیاد بهش رو دادم داره سواری میگیره ازم

عزیزم بچه هم. داری؟؟

بیشتر ببینید
خدا از آدمای معتاد که بفکر خانوادشون نیستن نگذره بیشرفا فقط بقیه رو حرص میدن خودشون خیلی مهمن انگار ...

منم همین گفتم بهش 

اما داداش بزرگم اونروزی که زنگ زد و دلیس آمدن یه حالتی داشت مثل ابر بهار گریه می‌کرد

میگفت من لو دادم تا مجبور نشم بیام دنبال جنازت بگردم

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه انشالله

دیگه ابرو اعتبار واسه خانواده نداشته بود همه محل میدونستن به احترام بابام بود کسی چیزی نمیرفت 

خدایا سر کسی نیاد 

ما دیدیم کسی نبینه انشالله