یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فوش.بی مسولیت .دست بزن.تحقیر.بی شخصیت.به همه شک داشتن حتی اگه مادر خودشم باشه.انقدم فک میزنه یعنی می ...
خدا صبرتون بده
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خدا خودش یه نگاهی بکنه ۱۰ساله داره میکشه این زهرمارو حالا قبل منم خواهرش میگفت میکشید واقعا نمیدونم چرا خسته نمیشه بی پدر ما که دیگه واقعا خسته خسته ایم
خیالت راحت قشنگ تا ۸۰ سال عمر میکنن اینا فقط دور و اطرفیانو حرص میدن و دق میدن
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧
توهم که هر ۶۰ثانیه اطرافیانش اینو ول کردن به امون خدا فکر کردن شیشه شوخیه به خواهرش میگم میگه بروخداتو شکر کن چیز دیگه نمیکشه شیشه رو شوخی گرفتن نیستن که یشب بیان اینجا بخان روانی میشن