2777
2789

عشقم

من تاپیک تو چن روز پیش خوندم

اصن هیچ شبهه ای نداشت

واقعا باورم نمیشه واسع اون تاپیک هم حرف دراوردن و...

واقعا چقدر ادم مریض اینجا داریم

میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀

اسی یه جا نوشته بودی جاریم بنده خدا سه تا دختر داره مگه توام بنده خدا نیستی اینو میگم بفهمی چی از دهنت درمیاد منم دوتا دختر دارم سومیم تو راهه گهشونوم با بی فهم و شعورایی مثل تو عوض نمی کنم که بخوای از کسی که دختر داره با تحقیر اسم ببری.اومدم دیروز جوابتو بدم قفل بود تایپیکت الان گیرت آوردم.در ضمن اگه واقعا جاری این مدلی داری که اهل خرافات و جادو جنبه این سطح خانواده شوهرتو و در نهایت سطح خودتو نشون میده.یه آدم سطح پایین هستی بیسواد بی‌فرهنگ که به جنسیت خودت توهبن میکنی.

زنده باد دختر دارا و دختر دوستا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه جا نوشته بودی جاریم بنده خدا سه تا دختر داره مگه توام بنده خدا نیستی اینو میگم بفهمی چی از ده ...

چرا فکر می‌کنید دروغ میگه شما خودت خانمی و عاشق دختران فکر نکن همه مثل تو فکر میکنن ، من اصلا کاری با استارتر ندارم ولی خودم به شخصه همچین جاری دارم بخاطر اینکه خودش دختر داشت و من تازه حامله شده بودم به قصد جون من و بچم کار می‌کرد که حتی هنوز جنسیت مشخص نشده بود ، سریال ستایش و ندیدی جاریش بخاطر پسر برادرشوهرشم به کشتن داد ، خانمها که باورتون نمیشه خوشبحالتون یا دلتون پاکه یا جاری بد ذات نداشتید 

اسی یه جا نوشته بودی جاریم بنده خدا سه تا دختر داره مگه توام بنده خدا نیستی اینو میگم بفهمی چی از ده ...

شما خودتم ک سه تا بچه آوردی برای اینکه یکیش پسر باشه

هر کسی هم دوست داره پسر داشته باشه هم دختر 

کاش میتونستم برای چشمات بمیرم بابای مهربونم😭🖤

اسی خیلی انرژی مثبتی خیلیم خوب نوشتی دمتم گرم. مشکل اینه بیشتر کاربرای اینجا از انواع مشکلات روحی و روانی درنج میبرن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
دوستان گفتن من که خیلی کیف کردم اینکه گفتید جاری تون سه تا دختر داره

دوست عزیزم 

من اگر خدا پشت هم ده تا دختر یا ده تا پسر بده هم باهاش عشق میکنم 

چه بسا االانم اگر باز بچه بخوام دلم میخواد پسر باشه که بچه هام همبازی هم بشن 

و اگر دوتادختر دااشتم باز دوست داشتم سومی دختر باشه چون خودم تنها بودم دلم نمیخواد بچه هام هرجنسی که هستن تنها بمونن

این تفکر جاری من بود و هست چون خودش دخترداشت ازینکه خواهر همسر من هم اخرین بچش دختر شده بود خیلی خوشحال بود انگار مثلا رقابت هستش که کی بالاخره پسر میاره🥲😅

من خیلی از جزئیاتو دیگه نگفتم وگرنه باید یه عمر زندگی رو اینجا تعریف کنم

مثلا دوستان کلی بدوبیراه بار من کردن که جاریت ۹ سال پیش از زندگیت رفته تو هنوز حرفشو میزنی ولی خب نمیدونن ایشون تاهمین الانم درگیره که ارتباط برقرار کنه و چون نیت هاش برای من واضح و روشنه به هیچ وجه تن به رابطه مجدد نمیدم

توی دو سال اخیر برای خواهر همسر من چنان مشکلی پیش اورده که دیگه بذار گفته نشه ولی خب من اینارو اینجا نمیگم دیگه 

مثلا داشتم قسمتهای جالبو خنده دارو دست چین میکردم 🥲😅🫶