2777
2789

استارتر عزیز داستانتو خوندم و هم موافق بودم هم مخالف...

موافق قلم طنزت بودم و لهجه ی شیرینی که داشتی و بیان زیبایی که به راحتی میشد جزییاتو تصویرسازی کرد

مخالفتم هم برای دشنام هایی بود که توی داستانت داشتی، متوجهم که زن باردار بخاطر شرایط سختی که داره ممکنه بدوبیراه بگه اما خب من به عنوان خواننده این لحظات حس خوبی نگرفتم (البته خیلیای دیگه دوست داشتن و قطعا همه هم نظر نیستیم) نمیخواستم حرفی بزنم اما دیدم گفتی میخوای داستان دیگه ای بنویسی گفتم من هم نظری بدم تا شاید کمک کرد ک همه پسند باشه متنت♡ツ

اسی یه جا نوشته بودی جاریم بنده خدا سه تا دختر داره مگه توام بنده خدا نیستی اینو میگم بفهمی چی از ده ...

عزیزم درسته استارتر کمی بد بیان کرده منظورشو اما شما که میگی زنده باد دختر دارا خیلی بهتر از اسی بیان نکردی!! پسر دارا برن بمیرن؟؟؟؟ 

خب پسر و دختر هر دو روشنایی و برکت خونه هستن، این که ما پسر داشته باشیم یا دختر فرقی نداره مهم اینه ک فرزندان سالمی ( از هر جهت) داشته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقممن تاپیک تو چن روز پیش خوندماصن هیچ شبهه ای نداشتواقعا باورم نمیشه واسع اون تاپیک هم حرف دراوردن ...

منم واقعا تعجب کردم!!ی سریا چشونه.چرا انقدر حسود و پر بخل هستن

خدای من!!!فقط کانت اون خانومی ک گفته چون جاری اسی سه تا دختر داشته و زنده باد دختر دارا🙄🙃

ادم باید بشینه برای افکار یه همچین آدمایی شب زنده داری کنه

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

من بسیار باهات همزاد پنداری کردم

چرا که منم زایمان طبیعی رو پشت سر گذاشتم و داستان اش رو هم توی دفترم نوشتم

ولی لحن شما و شیوه نگارش اتون رو توی اون لحظات سخت و جانکاه تحسین می‌کنم

لحن من توی نوشته هام همون لحن غم انگیز و تنهاست که اونجا داشتم...

ولی تضادی که در  خاطره شما بود یک پارادوکس قشنگ بود

ممنون ازت