2777
2789
ای کاش این دوگانگی تو رفتار مارو میفهمیدن

ما اشتباه میکردیم 😑

تعادل خیلی خوبه

نه اونقدر محبت کن طرف سرش گیج بره نه اونقدر سرد باش که ازت فراری باشه 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما اشتباه میکردیم 😑تعادل خیلی خوبهنه اونقدر محبت کن طرف سرش گیج بره نه اونقدر سرد باش که ازت فراری ...

آره منم فهمیدم فقط باید طبیعی بود نه آویزون بود نه اونقد سرد ک طرف فک‌کنه بهش حس نداری من اون زمان سنم کم بود ناپخته بودم ولی خب دیر فهمیدم میتونستم حداقل دوستانه رفتار کنم

من اینو تا همین امسال فهمیدم😂😑طرف هم رفت بعد الان اومده گفتم نمیشه رفتی دوراتو زدی گفت بابا تو خود ...

باز خوبه طرف تو بالاخره دلو زد ب دریا مال من نم پس نداد دیکه عصبانی شدم

تو مگه با پسره چجوری رفتار میکردی

باز خوبه طرف تو بالاخره دلو زد ب دریا مال من نم پس نداد دیکه عصبانی شدمتو مگه با پسره چجوری رفتار می ...

مثلا خیلی دیر جوابشو میدادم اونم رو این موضوع خیلی حساس بود 

قربون صدقم میرفت ولی من هیچی نمیگفتم بهش 

دیت ها رو دیر تر میرفتم 

یا میگفت بیا ببینمت میگفتم نه من با دوستام میرم بیرون

روزتولدش بهم گفت اماده شو بیام دنبالت بریم بیرون گفتم نمیتونم دیر گفتی دیگه 

دستمو میخاست بگیره میگفتم چیکار میکنیییی این خطط قرمز منه ها😂💔🤦🏻‍♀️

چرا همچین میکردم اخه😂 البته دست خودم نبود چون اولین رابطه ام بود تجربه ای نداشتم 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
بیشتر ببینید