2777
2789
عنوان

كيا مثل من مثل نقل و نبات قرص اعصاب ميخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کمکم کرد خداروشکراسنتراالپرازولاممدیتیشن ،پیاده روی،بودن توی طبیعت خالی کردن ذهن و کنترل اضطراب

منم با دارو درمانی بهتر شدم ولی مشکلم اینه فکرم خیلی مشغول میشه حتما باید یه کاری انجام بدم حواسم پرت شه بیکار بمونم عذاب وجدان میگیرم!!!

روزی 2 اسنترا 100الپرازولام 2 تا دوز 1 برای خواب (بعدازظهرا می خورم که یکی دو ساعت بخوابم) شب ها نمی ...

منم دقيقا همينا ميخورم ، خدا رو شكر لااقل قرص هست آروممون كنه 😢😢😢😢

من وسواس فکری ومشکل بلع دارم دو سه ساله روانپزشک میرم. درحال حاظر ونلافاکسین والانزاپین میخورم .دیشب اضطراب شدیدی داشتم  میخواستم پنیک شم مجبورشدم دوتاالانزاپین بخورم امروز همش خوابیدم . حالت گلوبوس دارم همش انگاریکی دستش گذاشته گردنم فشارمیده. خدایا خودت شفام بده😥😥