2777
2789
عنوان

بچه ها ده میلیارد تومن پول داشتید چه کارمی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که بهت برسه ولی با ده تومن نهایت بشه یه خونه ی معمولی خرید

خونه کوچیک سی چهل متری نهایتا بخرم خونه گرون نمی خوام😃

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
شما تلاش نکن جانم قطعا با رویا وفکر کردن و یک جا نشستن هم کسی بهش نمیرسه

ما که تلاش می‌کنیم چون مجبوریم تو ایران با تلاش فقط میشه زنده موند نه اینکه زندگی کرد با مالیدن و پاچه خواهر و بند پ قطعا میشه رسید به خیلی چیزا مثل خیلیا 

تقریبا همینقدر دارم خونه و ماشین و پس اندازهانشالله بهش میرسی ده تومن دیگه پولی نیست

انشاالله🥲برای من همین پول کافیه

انشالله می خری

فدات عزیزم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید
ما که تلاش می‌کنیم چون مجبوریم تو ایران با تلاش فقط میشه زنده موند نه اینکه زندگی کرد با مالیدن و پا ...

دیگه اونی که پاچه خواری میکنه و پارتی بازی، حق مردم هم  گردن خودش 

آدم باید یه حرکتی بزنه تا بتونه چیزی به دست بیاره

حالا چه کم چه زیاد برای خواسته ها باید حرکت وتلاش کرد 

یه مغازه برا شوهرم میخرم بار بریزم داخلش کار کنه یه خونه برا پدرم تا از مستاجر در بیان دوتاشون بعد ع ...

عزیزم🥲انشالله که به همه چیزهایی که خواستی وگفتی برسی

دیگه اونی که پاچه خواری میکنه و پارتی بازی، حق مردم هم گردن خودش آدم باید یه حرکتی بزنه تا بتونه چی ...

تلاش درسته و لازم ولی الان من میبینم اکثرا با بند پ و پاچه خواری رسیدن به جایی طرف دو زار سواد نداره ماهی ۴۰۰ ملیون حقوقش فامیل مون ،تلاش خاصی هم نداره ولی ماها با تحصیلات و کار و تلاش زیاد به جایی نرسیدیم