2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه به بابات بگو جهیزیه کم بده به حاش به پسرم کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 85 پست

زندگی میدون جنگ نیست... پس جوش نزن

تو هم اگه بابات پول داره و میتونه کمک کنه چه بهتر 

خونه رو بزن به اسمت اینجوری پشتت گرمه هم خونه ای به اسمته و آیندت تامینه هم مستاجری نمیری... 

بابای منم برای خرید خونه خیلی کمکمون کرد  جهاز کامل هم داد

خونواده شوهرم حتی یه جعبه شیرینی برای تبریک نیوردن کمک کردن پیشکش

فدای سرم خونه به اسم منه پشتوانمه 

منت خونواده شوهرم روی سرم نیست 

مستاجری هم نرفتم که جهازم نابود بشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خیلی پشت سرم حرف زدن و چرت و پرت گفتندبه سه ماه نکشید یه اتفاق بدی براشون افتاد و کلی مال و منال ...

کاش نفرین من هم می گرفت .. معلومه پیش خدا عزیزی 

خیلی سخته که پشتت دروغ بگن مکه تهمت چیه: راستشو نگی .. کاش آدم راستشو بگه .. بخای خودت ثابت کنی حقیقتو سخته 

من حقیقتش چند روزه دارم صدا ضبط می کنم و خیلی هم می ترسم لو برم .. امیدوارم اتفاقی نیفته نیتم فقط دفاع از حقوقمه همین

کاش نفرین من هم می گرفت .. معلومه پیش خدا عزیزی خیلی سخته که پشتت دروغ بگن مکه تهمت چیه: راستشو نگی ...

البته اینجوری شد که یه نفر رو تو تصادف کشتن و بابت این ناراحتم ولی بابت از دست دادن مقدار قابل توجهی از اموالشون راضی ام، و اینکه الان با اوضاعی که دارن اصلا روشون نمیشه پشت سر من علنا حرف بزنن چون خودشون الان ورد زبون همه ان

گاهی وقتها فکر میکنم واقعا خدا بهترین پاسخ دهنده است قربونش برم

کاش شما هم مشکلت حل بشه، ولی کلا با آدمهایی که خیرت رو نمیخوان رفت و آمد نکن تا اعصابت آروم باشه، من که الان آرومم

در حال تثبیت وزن😎
اینا عقل ندارن دیگه میگن پسر زاییدیم کوه کندیم

ببین  دو روز دیگه چقدر پررو بشن من بابام واسه شوهرم کار پیداکرد خونه خریدنی کمکمون کرد اون روز دیدم مادرشوهرم میگه پسر داشتن سخته ولی اونایی که دختر دارن راحتن دخترا میرن نون یکی دیگر و میخورن 🤣 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔