میگه به پسرم کمک کنه خونه بخره اینقدر از حرفش عصبی شدم که نگو به خاطر اینکه واقعا فکرکردن بابای من سر گنج نشسته بخدا بابای خودش یک ریال کمکش نکرده فقط توقع دارن ما همه چیو جور کنین توی خرید جهیزیه که هیچی کمک نکردن هیچی نخریدن تازه اومده میگه شما خونه بخرید به نظرتون چیکار کنم میخوام تا عروسی نرم خونشون
اتفاقا خیلی منطقیه حرفش اون پولی که میخاستی برای جهاز بزارین کنار رو بدین به همسرت خونه بخره و سه دونگشو بزنه به اسم شما بعد زن و شوهری برین قسطی و خورد خورد وسایلتونو بگیرین اون موقع دو سه سال اول سختی میکشین تهش خیالتون راحته مستاجر نیستین داشتیم همچین موردایی اطرافم خوشبخت باشین
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نامزد سابقم ب من میگفت طلاهاتپ بده من زمین بخرم میگفتم باشه حاضری از زمین ب نامم بزنی میگفت نه
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲
سه ساله عقدم من جهیزیم کامله بعدم این حرف پرتوقعیه مگه میشه پدر داماد برای خرید خونه هیچی کمک نکنه و ...
عزیز داماد برای خودش و با زحمت خودش میخره پدر عروس هم به قولی سهم الارث دخترشو با این کار میده براش چون مطمینا خیلی از دخترا بر خلاف پسرا توان مالیشون برای خرید خونه و ماشین کفاف نمیده
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میگفتی باشه شمام کمک کنید جهاز من پر و پیمونتر باشه
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
چه اشکالی داره داداش و زنداداشم من البته که به پیشنهاد پدر عروسمون اینکار رو کردن زنداداشم جهاز ساده و مورد نیاز خرید سرویس چوب هم برادرم خریدن در عوض صاحب خونه شدن یک سوم پول خرید خونه رو پدر عروس دادن و دو دنگ خونه بنامش زدن
بگو اوکی ولی باید به اندازه پولی ک دادم ب اسمم بزنید
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏