2777
2789

و باید تامین و برآورده بشه به جز مسائل مالی

ازین میعادگاه تکراری خسته ام ... بیا این بار جای دیگری قرار بگذاریم ، برای باهم بودن ! جایی جز خیال من ... دلتنگتم 🖤🥀تو باشی نباشی بازم توی دلم باهامی ...❣ چشامی ❤  ۱۴۰۴/۴/۴                                   

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راز نگهداری، حمایت عاطفی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

محبت کلامی و عملی 

احترام

وفاداری

دانشجو پزشکی ورزشی دانشگاه رجایی تهران👩🏻‍⚕️🚣‍♀️🏄‍♀️🏇🤺 دبیر ورزش🩷🎀 مربی🏊🏻‍♂️چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

انجام کارهای خونه

به جز این

ازین میعادگاه تکراری خسته ام ... بیا این بار جای دیگری قرار بگذاریم ، برای باهم بودن ! جایی جز خیال من ... دلتنگتم 🖤🥀تو باشی نباشی بازم توی دلم باهامی ...❣ چشامی ❤  ۱۴۰۴/۴/۴                                   

بیشتر ببینید

خانمها توروخدا فقط کم توقعه نباشید من۱۲ساله با کم توقع بودن ندتنها عزیز نشدم جریت بخدا خرید ی بستنی هم برا خودم ندارم نکنید میخوام ک صد سال ب هیچ جا نرسیدن زن کم توقع مرد رو تنبل بار میاره و میگه خب پس هرچند کم خوبه

الویت زندگی اش من و بچه ها باشیم

درسته

بیشتر ببینید

خداوکیلی اگر شاغل نیستید نگید کارخونه

شوهر هم بیرون خونه کار کنه هم داخل خونه؟ انصاف کجا رفته

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
خانمها توروخدا فقط کم توقعه نباشید من۱۲ساله با کم توقع بودن ندتنها عزیز نشدم جریت بخدا خرید ی بستنی ...

چرا اجازه نمیده خرید کنی برا خودت توانایی مالیش چجوره

بیشتر ببینید
احترام به خودم و خانوادم و وفاداری ،همین

این خیلی مهمه 

خیلی خیلی

بیشتر ببینید