2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه بذارید همه چیو درباره دعا نویس ها بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 222 پست
اگ دعاهاش از مفاتیح الجنان و دعای قرآنی و نقل شده از ائمه باشه و در امور خیر مثل بخت گشایی استفاده ب ...

اونا رو خودت هم میتونی بخونی یا بنویسی نیازی نیست کسی بنویسه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون نقش و نقار هایی که روی کاغذا میکشن و مینویسن چی هست؟زبان اجنه هست؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اگ دعاهاش از مفاتیح الجنان و دعای قرآنی و نقل شده از ائمه باشه و در امور خیر مثل بخت گشایی استفاده ب ...

جالبه بدونین همین آیه های قران رو هم اگر بخونید طبق یک سری آداب مثلا 7 بار فلان آیه و 2 بار فلان ایه میتونه خطرناک باشه براتون. پس حتما به دعاهای خیلی خیلی معتبر مراجعه کنید و هردعایی که تو اینترنت میبینید رو نخونید

واسه ما که دروغی درکار نبود همه چیو مو به مو درست گفتن چیزی ام نخواستن

اگر فقط سرکتاب باز کردی مشکلی پیش نمیاد، چون در واقع نخواستی کاری انچجام بدن،؛ دعانویس پرسیده جوابتو داده.

اگر فقط سرکتاب باز کردی مشکلی پیش نمیاد، چون در واقع نخواستی کاری انچجام بدن،؛ دعانویس پرسیده جوابتو ...

کارم زیاد واسم انجام دادن.همشون در جهت خیر و خوبی تو زندگیم استفاده شد و ب نفع زندگی بود....

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من اون خانم نيستم اما اين افردا برا ادماي دوروبرشون از اينكارا ميكنن نه غريبه

دقیقا همینطور .الا اون آقا بازنشست شدن یه الکتریکی زدن هیچ کسی فکرش هم نمی کنه همچین کتاب هایی اونجا باشه 

موکل؟الان هوش مصنوعی اومده،تا یه مدت دیگه اکثر کارارو دست میگیره،اونقدر باهوش میشه دیگه نیازی به پزشک نیست،بدترین بیماری‌های رو‌تشخیص میده و راه درمانشو پیدا میکنه،همون بیماریایی که هوش انسان دویست ساله از پیدا کردن درمانش عاجزه،مشاوره صحیح میده،همه چیزو درست میکنه،بعد هنوز اینجا دنبال دعا نویسن

جالبه بدونین همین آیه های قران رو هم اگر بخونید طبق یک سری آداب مثلا 7 بار فلان آیه و 2 بار فلان ایه ...

مگ خوندن قرآن هم میتونه خطری داشته باشه؟! 

امام رضا هر سه روز ختم قرآن داشتن و اگ جا داشت حتی بیشتر از اینم میخوندن

هرچه بیشتر آیات قرآنو بخونی بهتر

انتهای مفاتیح پر از دعاهای خوب و موثره 

همونا رو توی زندگیتون استفاده کنید 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیز دیگه به شدت مهم. فقط خدااااااااااااااااااااااااااااااااا میتونه آینده مارو ببینه، هیچکسی و هیچ چیزی حتی امام و پیامبر قادر به چنین چیزی نیستن فقط خدا. اگر مثلا آینده بینی کردن براتون جریانش اینطوریه، مثلا میری میگی طلام گم شده پیدا میشه؟ از موکلش میپرسه کجاست اون میگه مثلا زیر تختش افتاده و تو پیداش میکنی فکر میکنی اینده بینی کردن. در صورتی که اینطوری نیست. مثلا فلان پسر میاد  خواستگاری میرن میگردن ببینن نظر پسره چیه خونوادش چی فکر میکنن بعد جوابتو میدن. ادصلا آینده بینی نیست