2777
2789
ما هم همسایه مون برای بچه هاشون سگ گرفتن.... اینقدر این سگ رو میزدن بچه هاشون... همیشه ناله میکرد وز ...

احمق بیشعور حیثان ازار. انگار حیوون اسباب بازی یا کیسه بوکسه. کثافتت 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

کاش هیچوقت نگهداری از حیوون توی خونه مد نمیشد همه از هم یاد گرفتن سگ و گربه و خرگوش میارن بعد چند سال نمیدونن چکارش کنن .من خودم خیلی حیوون دوست دارم میدونم وابستگی میاره آدم عاشقش میشه ولی بازم اسیر هرچقدر بهش برسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا باید برید شکایت کنین شاکی خصوصی بشین جواب میگیرین..

خدارو شکر فروختنش  یا نمیدونم رهاش کردن عزیزم.... وگرنه معلوم نبود بچه های وحشیش چه بلایی سر سگ مظلوم بیچاره بیارن.... یه بار رفتم تو خیابان دیدم سگ دستشون وچشمش زخمی... وبا افتخار تعریف میکردن که سنگ زدیم تو چشمش.... یادم میاد دلم میخواد خون گریه کنم🥲😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

احمق بیشعور حیثان ازار. انگار حیوون اسباب بازی یا کیسه بوکسه. کثافتت

متاسفانه بعضی خا فرهنگ ندارند... سگ رو هر کی میدید حتی دلش سنگ بود آب میشد 😔

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

متاسفانه بعضی خا فرهنگ ندارند... سگ رو هر کی میدید حتی دلش سنگ بود آب میشد 😔

هی خدا. اگر همچین موردی باز دیدید. زنگ بزنید سازماان حمایت از حقوق حیوانات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹