2777
2789
عنوان

بی بی چک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 46 پست
بتای ۲۰ بارداری دیگه ، من ۲۳ بود بتام باردار بودم

خداکنه امیدوارم کردی ازت ممنونم🥹🌹

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
چقده بی بی زدی با کارخونش قرارداد بستی؟ 😅به نظرم مبارکه

نه آقای همسر از من کنجکاو تر بود میاورد میگفت بزن 😂

ممنونم🌹

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ممنونم انقدر شوق دارم که نگوووو😍😍😍اما ی نمه هم استرس دارم چون اولین بارمه یک سری چیزارو که نم ...

سلام عزیزم 

مبارکه ، ان شاا‌‌‌...سالم و صالح بیاد بغل تون 

لطفا برای همه ی منتظرا دعا کن 

و لطفا ویژه برای من (زهرا )و دوستم رضوان دعا کن 

سلام عزیزم مبارکه ، ان شاا‌‌‌...سالم و صالح بیاد بغل تون لطفا برای همه ی منتظرا دعا کن و لطفا ویژه ب ...

چشم عزیزم ازته قلبم دعاتون میکنم برای بارداری تون آیت‌الکرسی میخونم انشالله در سال جدید دامن شما هم سبز بشه🫂🌹

بیشتر ببینید
وای ممنونم انقدر شوق دارم که نگوووو😍😍😍اما ی نمه هم استرس دارم چون اولین بارمه یک سری چیزارو که نم ...

میفهمم همسن منم هستی درک میکنم

با این تفاوت که من نه شوهر دارم نه نی‌نی😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نه آقای همسر از من کنجکاو تر بود میاورد میگفت بزن 😂ممنونم🌹

همسرمن که میگفت دیگه یدونه هم نمیخرم 

خسته شدم ازبس خریدم 😅

برای همین حسرت دیدن این صحنه تودلم موند

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
میفهمم همسن منم هستی درک میکنمبا این تفاوت که من نه شوهر دارم نه نی‌نی😂

عزیزم 😂

وای فشار امتحانات رو چ کنم😂🥲

بیشتر ببینید
همسرمن که میگفت دیگه یدونه هم نمیخرم خسته شدم ازبس خریدم 😅برای همین حسرت دیدن این صحنه تودلم موند

براتون آیت‌الکرسی میخونم عزیزم انشالله شما هم این حس شیرین رو تجربه کنی🫂😍

بیشتر ببینید
چشم عزیزم ازته قلبم دعاتون میکنم برای بارداری تون آیت‌الکرسی میخونم انشالله در سال جدید دامن شما هم ...

ممنونم عزیزم 

خدا خیرتون بده 

نی نی رو مواظبش باشید 

الان یه چیزی براتون می فرستم برای نی نی سالم و زیبا داشتن 

عزیزم 😂وای فشار امتحانات رو چ کنم😂🥲

عیبی نداره چون نی‌نی داری میتونی بیشتر تک ماده بزنی اگه قبول هم نشی😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

همسرمن که میگفت دیگه یدونه هم نمیخرم خسته شدم ازبس خریدم 😅برای همین حسرت دیدن این صحنه تودلم موند

فقط اسمتون چیه براتون بخونم؟

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده نی نی رو مواظبش باشید الان یه چیزی براتون می فرستم برای نی نی سالم و زیب ...

عزیزم چشم ممنونم براتون خوندم 2 تای دیگه هم براتون میخونم هرچی خیره پیش بیاد🩵

بیشتر ببینید
براتون آیت‌الکرسی میخونم عزیزم انشالله شما هم این حس شیرین رو تجربه کنی🫂😍

ای خدا خیرت بده 😍

من باردارم الان 

ولی مستقیم بتا

هرچی گفتم یه بی بی 

گفت امکان نداره😅

البته تقصیری هم نداره 

من بی نهایت دست به بی بی چکم خوب بود🤣

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
ای خدا خیرت بده 😍من باردارم الان ولی مستقیم بتاهرچی گفتم یه بی بی گفت امکان نداره😅البته تقصیری هم ...

عزیزمممم خوشحالم کردی حالا دیگه به سلامتی هردوتاتون میخونمش😍😅

بیشتر ببینید
عیبی نداره چون نی‌نی داری میتونی بیشتر تک ماده بزنی اگه قبول هم نشی😂

از راه دور میخونم بازم این امکان رو داره؟

البته یازدهم هستم

بیشتر ببینید