2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجا دیدم گفتن شیش ماه هم قهر موندن

یاابوالفضل۶ماه

من۵روز شده دارم میمیرم

البتهب دل شوهرمن باشه همون تاابد قهر میمونه

واقعا حس میکنم دوسم نداره چجوری ک‌من انقد دلتنگ‌میشم اون هی دورتر میشه انگار از خداش ک‌قهریک

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
نه چرا اشتباه خب هر دو طرف باید یک بار کوتاه بیان نمیشه که ولی یک طرفم اشتباهه

بله هردوطرف نه یه طرف ،مردی که مدام قهرکردنبایدبه این دلیل که غرورداره بری سمتش چون میشه براش عادت ویه روزی میرسه که خودت خسته میشی

بهترین نوع رابطه عاطفی اینه که 

هنگام قهر : کنار هم خوابیدن محبت صمیمیت و کار های عادی روز مره باشه غیر. از این رابطه سرد میشه مخصوصا اگه مغرور باشن و قهر طولانی باشه این صمیمیت می‌تونه کمی سرد تر از قبل باشه ولی به خودی خود سر جایش باشه متوجه ای منظورم چیه 

و اینکه قهر بیشتر از یک هفته نباشه قهر طولانی مدت رابطه عاطفی رو با آسیب روبه رو می‌کنه 🖤 

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ما هم دو هفته است باهم قهریم...با وجود داشتن ۴ تا بچه...و ۲۳ سال زندگی مشترک🙄🙄🙄خانوادش بهش یادداد ...

بعد۲۳سال هنوز خانواده دخالت میکنه یا خدا😐😐😐😐😐

فکر میکنم یمدت طولانی از زندگی‌مشترک‌بگذره دیگ‌قهر و‌اینا خیلی عذاب دهنده نیست من‌اثایل ی ساعت قهرم میمردم‌انقدر حالم بد میشد 

اصن از زندگی‌میوفتادم الان سختم ولی ن ب شدت اول

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
بهترین نوع رابطه عاطفی اینه که هنگام قهر : کنار هم خوابیدن محبت صمیمیت و کار های عادی روز مره باشه غ ...

دقیقا الان همینطوریم 

کناا هم‌میخوابیم‌حرف‌میزنیم 

سوال میپرسیم توکارا کمکم میکنه 

ولی عاطفی هیچی محبت نه 

بعل نه

من دلم‌ توجه محبت‌میخواد

حس بد دارم

بیشتر ببینید

بستگی داره 

ولی بنظرم دیگه بیشتر از دو روز خطرناک میشه 

چون نیاز عاطفی و جنسی برای مردا خیلی مهمه اگر رفع نشه خدایی نکرده با فرد سومی برای رفع نیازاشون وارد رابطه 

میشن 

البته من خودم چون مغرورم خیلی سخته برام که واسه آشتی کردن پا پیش بذارم ولی بارها شده داشته طولانی میشده دیگه خودم پیامکی ازش عذرخواهی کردم و آشتی کردیم

چون رو در رو نمیتونستم بگم اشتباه کردم ببخشید😅

خب تو پیشقدم شو اگه مغرور نیستی زیاد

اخه دعوامون بد بود و‌مقصر اون بود 

دست پیش گرفته

عادتش شده ک قهر بشه

میدونه من‌اذیت میشم

اینبار اثلین باری من‌انقد اوکیم ب رو‌خودم‌نمیارم اذیتم

ولی فکر میکردم‌اثر‌داشته باشه 

اصلا انگار براش مهم‌نیست

بیشتر ببینید
دقیقا الان همینطوریم کناا هم‌میخوابیم‌حرف‌میزنیم سوال میپرسیم توکارا کمکم میکنه ولی عاطفی هیچی محبت ...

خب همین دیگه منظور منم محبت و توجه هست باهاش حرف بزن سر وی قهر کردین!؟

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

بستگی داره ولی بنظرم دیگه بیشتر از دو روز خطرناک میشه چون نیاز عاطفی و جنسی برای مردا خیلی مهمه اگر ...

دیگ خیلی مسخره مردی ک‌با دورور قهر بره ب نفر سوم‌فکر‌کنه همون‌ اولشبره بهتره

من پیام‌ک‌اصلا اصلا نهایت موقع خواب خودم‌زدم‌ ب خواب بغلش کردم 

گاها پس میزنه گاهیم استقبال میکنه

اینبار واقعا دلم میخواد اون بکاری بکنه خدایا کاش میشد بفهمه می چی میخوام😭

بیشتر ببینید
بله هردوطرف نه یه طرف ،مردی که مدام قهرکردنبایدبه این دلیل که غرورداره بری سمتش چون میشه براش عادت و ...

کجا نوشته شوهرم زیاد قهر میکنه که من ندیدم؟نوشته مغروره و الان شرایط طوریه که نه قهرن نه اشتی.پس لازم نیست خیلی از خودش بگدره.شرایط خاکستری و خنثی.زندگی جنگ نیست که توش دنبال برنده شدن باشه ادم.چه بسا توی دعوا برنده بشی ولی درواقع ببازی.جایی که شرایط خاکستریه و طرفت خیلی مغروره یه قدم برای به سفیدی بردن که درتهایت باعث ارامش خودشم هست به جایی برنمیخوره