2777
2789
عنوان

یعنی باردارم یا نه

82 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۳۰ پریودم تموم شد و اقدام کردم بعد الان ببخشید هی نفخ میکنم شکمم انگار سنگین نمیدونم چجوری بگم به نطرتون باردارم یا نه هنوز  بی بی چک نزدم و اینم بگم پریودام نامنظم و تنبلی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اان نشون میده اگه باردار باشم؟

چن روزازموعدت گذشته؟اگه ۳تا۷روزگذشته آره نشون میده صبرکن ۷روزبشه نشدی بزن

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

خود ۳۰ که اقدام کردم تازه پریودم تموم شده بود ....نمیدونم چون پریودام منظم نیست عزیزم

یعنی الان ۸روزه که اقدام کردی؟

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

من منظورم زمانشهشما حتی اگه این ماه باردار باشی، از دو هفته قبل پریود علامتی نداریبیبی چک هم نشون نم ...

وای یعنی حداقل تا دو هفته دیگه مشخص نمیشه اینقدر ذوق دارم سختم بمونم تا دو هفته زمان هم انگار نمیگذره اصلا😂