2777
2789
عنوان

بوی بد‌ واژن دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 29 پست

چندش و بی ادبی اسی

اگ درخواست بدنم ب خانوم تمیز درخواست میدن

نه واژن گندیده

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندش و بی ادبی اسیاگ درخواست بدنم ب خانوم تمیز درخواست میدننه واژن گندیده

تو خونه ی شما به همچین مشکلی میگن واژن گندیده؟ 

😂

چندبار به خودت گفتن که عقده شده برات 

همین شماها هستین که حق ی سوال ساده راجب خودمونم هم میگیرید 

چون شعور و درکتون 0

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
تجربه شما بالاست

تازه زده معلمم هست! 😑😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
تو خونه ی شما به همچین مشکلی میگن واژن گندیده؟ 😂چندبار به خودت گفتن که عقده شده برات همین شماها هست ...

باهر کی مثل خودش 

اسی بی شخصیتانه حرف زد لایق این جواب بود

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید
باهر کی مثل خودش اسی بی شخصیتانه حرف زد لایق این جواب بود

توهین به کسایی کرد که حقشون بود

منظورش مردای هولی بود که قراره بوده با این تاپیکش بهش درخواست بدن 

چرا ب شما برخورد

بیشتر ببینید
توهین به کسایی کرد که حقشون بودمنظورش مردای هولی بود که قراره بوده با این تاپیکش بهش درخواست بدن چرا ...

باز هم درست نیس یه خانم بگه ننشو....

زشته عیبه

اگ شخصیت شماام این سبک کلمرو میپسندهبیش از این باهاتون بحث نمیکنم

بیشتر ببینید
باز هم درست نیس یه خانم بگه ننشو....زشته عیبهاگ شخصیت شماام این سبک کلمرو میپسندهبیش از این باهاتون ...

شما دنبال زیر بغل مار می. گردی

شما الان خیلی ادبیات داری که میگی واژن گندیده؟ 

لابد شما این سبک  و می پسندین

لاقل اسی ب هرزه ها فهشی شبیه خودشون داد

شما به کی فهش دادی؟ ب زنی ک. سوال پرسیده راجب بدنش در حمایت هرزه ها؟

اونم چنین فهش زشتی؟ 😂😂😂

همون بهتر که سبک شمارو نپسندم

ممنون ک. دیگ بحث نمیکنی🎀

بیشتر ببینید

بهداشتو رعایت کن

خیلی از ماها فکر میکنیم رعایت میکنیم ولی در اصل اینطوری نیست

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
شما دنبال زیر بغل مار می. گردیشما الان خیلی ادبیات داری که میگی واژن گندیده؟ لابد شما این سبک و می ...

از قدیم گفتن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره

لابد شماام بهداشت رعایت نمیکنی و بدبوعی ک بهت برخورده

بیشتر ببینید

عزیزم اصلا ژل های شست شو نزنی اصلا 

ترشح داخلی یا ترشح تکه تکه ریز بین لابیا داری؟

جز بوی بد چیز دیگه ای نیست؟؟

اگه متاهلی همسرت باید یکسری چیزا رعایت کنه

لباس زیر تنگ نپوشی و جنس نخی استفاده کن یک روز در میون عوض کن

ماست پروبیوتیک سعی کن هر روز بعد ناهارت یا عصرا بخوری 

قند های مصنوعی حذف کن 

میوه و سبزیجات بیشتر استفاده کن

بعد از سرویس حتما با دستمال کاغذی معمولی نه اون رولیای توالت خشکش کن