2777
2789
عنوان

شما با چه لحنی با جنس مخالف صحبت میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ذاتا صدام ظریفه

ریز نقشم هستم 

امروز رفتم نونوایی نوبت من نونا نصفه و لت و پاره میومد بیرون 

صدا کردم آقا شاطر نونا خراب شد 

شاطر از اون عقب صداشو نازک کرد و گفت وای چرااااا

یه ملت نگاه کردن و خندیدن 

خودمم خندم گرفته بود 

من‌ پاچه‌ نمیگیرم با احترام حرف میزنم ولی خیلی خشک عقلم نمیکشید حداقل با کراشم یکم ساده تر باشم

نه من یه جوری با اخم حرف میزنم یارو به خودش شک میکنه😅

شوهرم بنده خدا مجرد بودیم جرات نمیکرد سمتم بیاد 

پسرعمومه کلا اطراف من نمیومد بهمم کفته بودن فلانی میخوادت من با حرص جواب داده بودم ب گوشش رسیده بود بدتر ترسیده بود طفلی😂

من ذاتا صدام ظریفهریز نقشم هستم امروز رفتم نونوایی نوبت من نونا نصفه و لت و پاره میومد بیرون صدا کرد ...

واییییی چقدر منی منم هم صدام نازکه هم خودم ظریفم با این که خشک و جدی ام بازم جای جاش کسی جدی نمیگیرتم

واییییی چقدر منی منم هم صدام نازکه هم خودم ظریفم با این که خشک و جدی ام بازم جای جاش کسی جدی نمیگیرت ...

یه بارم محلمون دعوای سختی شده بود 

زنگ زدم ۱۱۰ 

برگشت بهم گفت از مامانت اجازه گرفتی گوشیشو ورداشتی😅