یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
من اصلا نمیتونم خودمو مجبور کنم باعشوه و لوندی صحبت کنم اونم قرارای اول تا صمیمی نشم نه میتونم دست بدم و بغل کنم حتی با دخترا نه میتونم لوندی کنم نه بهش دست بزنم کلا سینگل قراره بمونم فکر کنم🗿
درخواست دوستی نمیپذیرم،اقایان محترم و نامحترم خاله زنک سایت خودرا سبک ننمایید.
بستگی داره .اگه حواسم باشه خشک و جدی .ولی حواسم نبوده به آقا فروشنده چشمک هم زدم 😓یعنی یهو شد .گفت همین کفش .با چشمک و خنده گفتم آره از فرط هیجان کفش 🤒بعدشم شوهرم گیر داد همین کفش رو بگیر دیگه منم همه اش می خواستم فرار کنم تا آخر مجبور شدم بمونم 😵💫یه دفعه دیگه ام یکی آدرس خواست تو خیابون تو حال خودم بودم با چنان صدایی جوابش دادم بعدش خودم عصبی شدم چرا صدام کلفت و محکم نکردم