2777
2789

وقتیه که بیدار میشی ولی جسم بیدار نشده 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید

همیشه میفته روم😆😆😆😆

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبلا زیاد دچارش میشدم اما الان خیلی کمتر 

قبلا وحشتناک بود صدا گاهی تصویر حس اینکه موها دارن از ریشه کشیده میشن بدنم قفل میشد 

از نظر علمی هم توضیح داره میگن وقتی مغز وبدن هماهنگ نمیشن آدم اینجوری میشه 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

😂😂پرتش کن کنار

زورم بهش نمیرسه لامصب😅

خم ابروی تو سرمشق کدام استاد است.....❤️                       ک خرابات دلم درپی او آباد است.......❤️                              خم ابروی تو را دیدم و رفتم ب سجود......❤️                          صید را زنده گرفتن هنرصیاد است.......❤️

بیشتر ببینید
هعی چقدر بده

قشنگ احساس میکنی داری از دنیای فانی جدا میشی 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید