یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا این وسط شما معیارتون معرفه؟که فامیل باشه یا غریبه؟
هر کیسی ک بهتره رو انتخاب کنید،از هر طریقی ک اومده باشه،اگه آدم حسابی باشه بقیه اش مهم نیست
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
حالا این وسط شما معیارتون معرفه؟که فامیل باشه یا غریبه؟هر کیسی ک بهتره رو انتخاب کنید،از هر طریقی ک ...
برام اهمیت داره چون می ترسم بعدا به روم بیارن که تو خواستگار نداشتی و خودت سپردی برات کیس پیدا کنن. در صورتی که من خیلی خواستگار داشتم و دارم. چون اون معرف علاوه بر اینکه غریبه هست کلا کارش معرفی هست
برام اهمیت داره چون می ترسم بعدا به روم بیارن که تو خواستگار نداشتی و خودت سپردی برات کیس پیدا کنن. ...
دختر خوب ول کن حرف مردمو
به بقیه چی که قسمت شما از کجا اومده؟
اصلا بهترین کارو میکنی خودت میگردی یکی با معیارای خودتو پیدا میکنی
اصلا به این چیزا فکر نکن،یه آدم حسابی پیدا کن،که دهنشون بسته بمونه نتونن زر مفت بزنن
ان شالله خوشبخت بشی
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
من خودم دو تا داداش داماد کردم،هیچی اندازه ی عروسی که میدونه از زندگی چی میخواد،حال آدمو خوب نمیکنه
شما ک معیارات مشخصه،اسلحه هم رو شقیقه پسر مردم نذاشتی
سبک آشناییتون این شکلی بوده دیگه
اصلا استرس نداشته باش