2777
2789
بعدش میرن کی زنگ میزنن

اگه دوست نداشته باشن هیچوقت زنگ نمیزنن اگه دوست داشته باشن در عرض یکی دو روز زودی زنگ میزنن چون میترسن دختر از دست بدن 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهخودشم زنگ میزنه البته جز اینکه قبل رفتن بگه خبر از شما... باید شما بزنی ولی اصولا خودش باید بزنه

ببینید گف خونه مون میشناسید

سوالیم داشتین زنگ بزنین بپرسین

ان شالله قسمت بشه رفت

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

خب بعدش شما زنگ زدی یا اون ؟اگر اونا چند روز دیگه زنگ زدن ؟

نه دیگه چون میشناختیم و از قبل به نحوی اطلاع داشتیم همون روز گفتیم بیایید ‌ ولی اگر شناختی نباشه میشه بهشون گفت مثلا آخر هفته تماس بگیرید جواب بدیم

اونا زنگ زدن اومدن همراه با آقا پسرشون ک ب توافق نرسیدیم و ما جواب منفی دادیم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید
اسی توتاپیک قبلت گفتی نپسندیدی،پس جوابت منفیه،پس چرا منتظری؟

منتظر نیستممم 

اصلا من قصد ازدواج ندارررم فقط میخوااام بفهمم چقدر بی فرهنگگگن حتی ب مامانم گفتم زنگ زد بگو نههه

یه دانشجو پرستار عاشق به وصال نرسیده

فک کنم سنتی اینجوریه.

امضات بسیار مسالمت آمیز و عاقلانه اس به دور از تعصبات مسخره احسنت

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید

اونا زنگ زدن اومدن خونه مامان و باباش خودش نیمومده بود اول خانواده بود میخواست  ببینه می پسنده یا نه بعدش دیگه اونا باید زنگ میزدن که زنگی نزدن خبری نشد ازشون البته منم نپسندیدمشون

ببینید گف خونه مون میشناسیدسوالیم داشتین زنگ بزنین بپرسینان شالله قسمت بشه رفت

بنظرم باید اونا بزنن عزیزم

بازم من نمیدونم رسم و رسوماتتون چجوریه

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
منتظر نیستممم اصلا من قصد ازدواج ندارررم فقط میخوااام بفهمم چقدر بی فرهنگگگن حتی ب مامانم گفتم زنگ ز ...

نهایتش تا ۳روز باید زنگبزنن،من واسه پسرم رفتم فرداش زنگ زدم،واسه هماهنگی