2777
2789

بچها کسیو دیدید که مثلا درس دبیرستانش ضعیف باشه بعد بره ازاد حسابییی درس بخونه و موفق بشه؟یا کلا هرکی از دبیرستان ضعیف باشه دانشگاهم ضعیفه؟!

با افتخار دختر شیرازیم😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چنددنفر هستند توی شرکت های بزرگ شهرمون با همون مدرک آزاد کار میکنن و به جایگاه شغلی خوبی هم رسیدند مثلا یکیشون با مدیر عامل شرکت یک نفر فاصله داره ، مهمه مهارت و کارایی و این که از پس کار ها بربیاد و حرف بزنه  توی محیط کار هست یک نفر همدتوشرکت رانی کار می‌کرد نزدیک ۱۵ سال سابقه کار داشت و الان دوساله مهاجرت  کرده امریکا

آره خواهر شوهرم دکترا داره از دانشگاه آزاد ،الان دانشگاه تهران و علامه تدریس میگنه

وضع مالیش چطوریاس؟چی تدریس میکنه؟مذهبیه؟ماشین و خونه داره؟درس خیلی خوب بود؟ 

آره خواهر شوهرم دکترا داره از دانشگاه آزاد ،الان دانشگاه تهران و علامه تدریس میگنه

جدیییی؟؟؟ من دانشگاه ازادم ، استادامون شهید بهشتی و تهران اینا درس خوندن چنتاشون!!! چ رشته ایه؟ برای من علوم پزشکیه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن 

وضع مالیش چطوریاس؟چی تدریس میکنه؟مذهبیه؟ماشین و خونه داره؟درس خیلی خوب بود؟

در آمدش معمولیه در حد ۳۰-۴۰ تومن ،نه مذهبی نیست،زبان انگلیسی خوانده ،بله زیاد درس میخواند و. مقاله میداد

بسیااار. دوستاییم ک دانشگاه ازاد پرستاری و مامایی و... خوندن همشون شاغل شدن و استخدام

درسشون تو دبیرستان و دانشگاه خیلی خوب بودههههه؟