2777
2789
عنوان

کسی که خز بوده خزم میمونه☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
اگه اون بلبل زبونی‌شو اون زبون نیش دارشو اون نگاهای بدشو اون قیافه گرفتنشو میدیدی اینجوری نمیگفتی که ...

آدم باید از اینجور چیزا فقط گذر کنه و سطح خودش رو پایین نیاره‌‌. شما با گفتن همچین کلامتی در وصف ایشون خودتون رو در حد اون پایین آوردید.

کسی که اینجور رفتار میکنه اگه ببینه که کسی محلش نمیزاره و یکجورایی انگار جزئی از خانوادهٔ محسوب نمیشه یکم دست و پاش رو جمع میکنه ولی الآن شما روش به قدری حساس شدی که سوئیچ کردی روی لوکیشن تولدش.

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

شاید🤣

فرار کن پس

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق به استارتر میدم بعضیا بسیار عقده ایین حتی با احترام باهاشون رفتار کنید

متاسفانه من حق نمیدم☺️

توی‌ چنین شرایطی باید با سیاست رفتار کرد. با دادار دودور چیزی درست نمیشه. اون فرد در صورتی دست و پاش رو جمع میکنه که حس کنه داره طرد میشه و نادیده گرفته میشه. با این حرف‌های استارتر مشخصه الآن کل جاری‌ها و خاندان فوکوس کردن روی این عروس و پچ پچ میکنن. اون هم احساس میکنه که حتما حرصی شدن و به کارش ادامه میده.

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

ایشون چه قیافه بگیرن و چه نگیرن، 

به قول شما خز باشن! یا شیک،

با سواد باشن یا بی‌سواد،

عمل زیبایی انجام داده باشن یا نه، 

متراژ منزلشون، 

شرایط زندگیشون،

و…

هیچ تاثیری در زندگی شما نداره! 

یاد بگیریم که به هم احترام بگذایم! 

تمرکزمون رو از زندگی دیگران بر داریم و بر زندگی خودمون بگذاریم….

به قول معروف سرمون به کار خودمون باشه 

اینجوری خیلی بیشتر پیشرفت خواهیم کرد و چیز های بهتری رو به بچه هامون یاد خواهیم داد…

اگر کسی یا چیزی مورد پسند ما نیست، به هر دلیلی، فاصله گرفتن، و عدم ارتباط، حداکثر کاریه که حق انجامش رو داریم! 

وگرنه توهین و تحقیر دیگران، علی الخصوص در رابطه با مواردی مثل ظاهر و شرایط مالیشون! به هیچ عنوان درست نیست و بیانگر عدم شخصیت ماست. 

با رعایت این نکات در مرحله ی اول به شخصیت خودمون احترام خواهیم گذاشت💖🤷🏻‍♀️

علت عدمِ فعالیتم در سایت، در تاپیک آخرم خلاصه شده🤷🏻‍♀️اگر کارم داشتی👈🏻https://daigo.ir/secret/7925602325👉🏻🌸💖🌸 اینجا فقط یک نمونه ی کوچک از جهان اطراف ماست! جایی که حقارت و بی خردی، باعث افتخار جمعیتِ نه چندان اندکی‌ست… جایی که خیلی خوب به من یاد داد که برای حفظ ارزش ها و شخصیتم باید سکوت کنم و از هم‌صحبتی و بحث با برخی… اکیداً خودداری کنم! 😉خلاصه که شما درست می‌فرمایید😉🌺. 

بیشتر ببینید
متاسفانه من حق نمیدم☺️توی‌ چنین شرایطی باید با سیاست رفتار کرد. با دادار دودور چیزی درست نمیشه. اون ...

من حتی خونه خالمم میبینمش باهاش صحبت نمیکنم حتی یه سلام

کلا انگار نمیبینمش😕

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦

اگه میشدی درگیر زندگی زن پسر خالت نبودی

وای این تیکه رو دقت نکرده بودم... زن پسر خاله؟؟

فکر کردم جاریه😂

استارتر جان خیلی بیکاری که نشستی روی زن پسر خاله‌ات دقیق شدی😂

من پسر خاله‌ام رو سال به سال هم نمیبینم چه برسه به زنش

متاسفانه من حق نمیدم☺️توی‌ چنین شرایطی باید با سیاست رفتار کرد. با دادار دودور چیزی درست نمیشه. اون ...

موضوع اصلا عروس خانواده بودن یا شخص دیگه ایی بودن نیست موضوع افراد نوکیسه و تازه به دوران رسیده ان 

وگرنه  خودم طرفدار عروس که تازه وارد خانواده دیگه ایی شده هستم 

وای این تیکه رو دقت نکرده بودم... زن پسر خاله؟؟فکر کردم جاریه😂استارتر جان خیلی بیکاری که نشستی روی ...

آخه من و پسرخالم از بچگی باهم بزرگ شدیم 😭😂داداشیمه😹

وای این تیکه رو دقت نکرده بودم... زن پسر خاله؟؟فکر کردم جاریه😂استارتر جان خیلی بیکاری که نشستی روی ...

والا هیچ وقت درک نکردم انقدر بعضی فوکوس دارن به زندگی دیگران که این دقت برای زندگی خودم ندارم🤣

من حتی خونه خالمم میبینمش باهاش صحبت نمیکنم حتی یه سلامکلا انگار نمیبینمش😕

نه دیگه اینجوری نگید...

شاید بهتون بربخوره ولی حرفم درسته

اگه نمیدیدش اینجوری حرصی و فشاری نمیشدید از دستش که. اگه سلامش نکنید یعنی براتون مهم نیست اون وجود داره یا نه ولی با این تاپیکتون ثابت کردید که فقط صرف در آوردن لج اون سلام نمی‌کنید 

بعضی رفتارشون توهین آمیزه هر جا باشن انرژی منفی دارن و سمی هستن 

آخه من و پسرخالم از بچگی باهم بزرگ شدیم 😭😂داداشیمه😹

ولی پسرخاله شماست. زندگیش چقدر روی زندگی شما تاثیر داره؟ چند بار داخل ماه می‌بینید همو؟

اگر ناراحتید ارتباط رو کم کنید و وارد بحث خانوادگیشون نشید. اینطور ناراحت هم نمیشید و کیفیت زندگیتون حفظ میشه

ولی پسرخاله شماست. زندگیش چقدر روی زندگی شما تاثیر داره؟ چند بار داخل ماه می‌بینید همو؟اگر ناراحتید ...

چه بخوام چه نخوام مجبورم ببینمش چون به خونه خالم خیلی رفت و آمد داریم اونم خب طبقه بالای اونا زندگی میکنه

و همین نگاه کردنای بدش به من و همه رو مخمه 

خیلی بد نگاه میکنه زیر چشمی،چشم غره

نمیدونید که🦦

چند شب پیش تو عروسی دخترخالم بین 500 نفر جمعیت انگار قفلی زده بود رو من حتی در حال رقصم برمیگش منو نگاه میکرد😕