2777
2789
عنوان

کسی که خز بوده خزم میمونه☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست
چه بخوام چه نخوام مجبورم ببینمش چون به خونه خالم خیلی رفت و آمد داریم اونم خب طبقه بالای اونا زندگی ...

احتمالا رابطه دوستانه زیادی با شوهرش دارید. شوهرش برادر واقعی شما نیست. یکم فاصله تون رو بیشتر کنید حساسیت اونم کمتر میشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا رابطه دوستانه زیادی با شوهرش دارید. شوهرش برادر واقعی شما نیست. یکم فاصله تون رو بیشتر کنید ...

عزیزم این با همه مشکل داره

منی که خودم متاهلم میدونم نباید با یه مرد متاهل خیلی صمیمی طور رفتار کنم 

این از همه بدش میاد 

حتی شب عروسیش خواهرشم نبود چون با خواهرش قهر بود😹

این کاربر 18 سالگی مزدوج و ۱۹ سالگی مادر شد ❤️👨‍👩‍👦

ما که تو شهرای دیگه ایم خوشمون نمیاددمیگین از رفتار بعضی تهرانیا میگن چرا خوب بفرما اینم طرز رفتارشون خودشونو با دختر ملکه انگلستان اشتباه گرفتن سهمشون از تهران نهایت یه خونه ۲۰۰ متریه ولی  راجع به ۲۰۰۰ کیلومتر اونور تر نظر میدن 

اخه استارتر تو کجای زندگی پسرخالتی ؟؟

چندمتر از تهران به نامته که به خودت اجازه میدی به اصالت و شخصیت یکی دیگه توهین کنی چرا بغضی از شما تهرانیا فکر میکنید هرکس تهرانی نیست آدم حقیریه و فقط،شما که تهرانید حق نفس کشیدن دارید 

اگر اعتقاد داری به خدا یکم دست از این عقده مسخره کردن دیگران و فضولی بردار امثال تو کع بابت ریشخند کردن دیگران به خاک سیاه نشستن زیاد دیدیم هدا از سر تقصیراتت بگذره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

ما که تو شهرای دیگه ایم خوشمون نمیاددمیگین از رفتار بعضی تهرانیا میگن چرا خوب بفرما اینم طرز رفتارشو ...

تو با اینجور آدما برخورد نداشتی یا تو زندگی و خانوادت نبودن 

وگرنه اصل مطلب اسی رو میفهمیدی

تو با اینجور آدما برخورد نداشتی یا تو زندگی و خانوادت نبودن وگرنه اصل مطلب اسی رو میفهمیدی

اخه اگر میخواد انتقاد کنه به رفتارش انتقاد کنه چزا مسخرش میکنه  

تا با یکی مشکل پیدا میکنن میگن از فلان شهرستان اومده حالا ریشه پدر و مادر خودشونو بگیری میبینی برا یکی از همین روستاها بوده در واقع داره به اصالت خودش استارتر توهین میکنه 

اتفاقا تازه به دوران رسیدگی تو حرفای استارتر بیشتر دیده میشه تا اون خانوم ...

زندگی قطعیت اندوه باری است که .....تا همین جا به ذهنم رسید بقیشم بعدا میسازم 

خوب این زن معلومه باهمتون مشکل داره ربطی به کجایی بودنش نداره 

و اینکه تا این حد باهمه نشکل داره هم معلوم نیس خانوادا شوهرش چه بلایی سرش اوردن اینطور شده .هیچکی با دادن خونه و ماشین هنوز از خانواده شوهرش متنفر نیس 

پس قصاوت ممنوع 

این نگاه هاز بالا به پایین شما هم معلوم نیس چطوره که ایشون انقدر کینه ای شده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
عزیزم این با همه مشکل دارهمنی که خودم متاهلم میدونم نباید با یه مرد متاهل خیلی صمیمی طور رفتار کنم ا ...

نگران نباش بعصی حسا دو طرفه هست هر چقدر بدت میاد ازش و راجبش هرچی میگی 

اونم دقیقا همین حسو داره به تو و همینا رو تو مغزش میگه و شایدم اینجا تاپیک بزنه و تو نشناسی و تایید کنی 

پس بی حسابید 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
اگه اون بلبل زبونی‌شو اون زبون نیش دارشو اون نگاهای بدشو اون قیافه گرفتنشو میدیدی اینجوری نمیگفتی که ...

خب پسر خاله ات هم همچین مالی نبوده که رفته از روستا زن گرفته یا خودش اهل همون روستاست یا یه موردی داشته که رفته از اونجا زن گرفته 

چون در حالت عادی کسی که بخواد زن بگیره از دور و برش زن میگیره دیگه به فکر اینکه برم از روستا زن بگیرم نمیافته