بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو دو تا از تاپیکاش قبلا نظر دادم به من میگه تو بیکاری میای اینجا خاله زنکی قشنگ برگام ریخت متاسفانه نتونستم جمعشون کنم باد برد😂🤣
همراز هستم 😇چشم عسلی🤭 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂 من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من میگوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚
ولی اقای محترم شما هم در مرحله اول نباید اصلا اینجا باشی که بخوای اینجور چیزارو ببینی😐
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
🤣🤣🤣🤣😂بگووو ن والا ما انگشت کوچیکه توام تو خاله زنکی نمیشیم
😂🤣🤣🤣زبانم قاصره
همراز هستم 😇چشم عسلی🤭 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂 من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من میگوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚