2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این میخواست حقوق منو مسخره کنه.

ولی امکان داره کسی ۱۵۰تومن حقوق چند تا کارگر باغش بشه و غیر طبیعی نیست

حالا کار ندارم هدفش مسخره کردن بوده یا جیز دیگه بعد ۲۰۰تومین ننوشته که

یکی از باغاش !!

بلاخره سرمابه دارا دارن دیگه امکان داره ده تا باغ داشته باشن و روی هر کدوم  از باغ ها چند تا کارگر کار کنن و حقوق چند تا کار گر بشه ۱۵۰

امکانم داره همش توهمات این کاربر باشه  ولی شمام داشتی دروغ قاطیش میکردی و داستانو به نفع خودت تعریف کردی 

بلاخره سرمابه دارا دارن دیگه امکان داره ده تا باغ داشته باشن و روی هر کدوم از باغ ها چند تا کارگر ک ...

بر حال کسی با این همه ثروت اگرم باشه وجود خارجی نمیاد اینجا.  اونم کسی ک داشته باشه با این لحن پز،نمیده 

🤣🤣🤣 سبزی کم داره دست زنا رو از پشت بسته

تو دو تا از تاپیکاش قبلا نظر دادم به من میگه تو بیکاری میای اینجا خاله زنکی قشنگ برگام ریخت متاسفانه نتونستم جمعشون کنم باد برد😂🤣

همراز هستم 😇چشم عسلی🤭 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂  من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

بیشتر ببینید

قبول دارم نصف تاپیکا اینجا دروغه

ولی اقای محترم شما هم در مرحله اول نباید اصلا اینجا باشی که بخوای اینجور چیزارو ببینی😐

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣😂بگووو ن والا ما انگشت کوچیکه توام تو خاله زنکی نمی‌شیم

😂🤣🤣🤣زبانم قاصره

همراز هستم 😇چشم عسلی🤭 یکی یدونه و نازدونه بابام😌😂  من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

بیشتر ببینید
راس میگم داروساز واقعی اینجا پرسه نمیزنه

اره شما راست میگی 👌😂🤣

بیشتر ببینید