2777
2789

جریان از این قراره که منو پارتنرم حدودا 3 هفته بودش ک خیلی دعوا داشتیم و من بارها بهش گفتم ک از چه رفتارایی بدم میاد ولی بازم اوکی نمیشد رابطمون 

من بهش میگفتم اگ اوکی نشه خب جدا بشیم ولی نمیزاشت میگفت دوست دارم 

خلاصه تا چند روز پیش من یک مشکلی برام پیش اومد 3 روز نبودم از ایشون توقع داشتم سراغمو بگیره به گفته خودش تو واتساپ هرساعت پیام میداده ولی خب من ندیدم چون انلاین نمیشدم 

بعد 3 روز بهش زنگ زدم گفتم توقع داشتم سراغم بگیری گف حوصله گیر دادنات دیگ ندارم بسلامت 

منم دلم شکست حالم بد بود دوستم وقتی حالمو دید به پارتنرم پیام داد ک برگرده اونم هیجوره شل نکرده بود و گفته بود رابطه ما تموم شده و دوستمو هم بلاک کرد 

حالا ک دیروز متوجه شده من با یکی دیگ اشنا شدم ( فقط در حد اشنایی نه رل)

میگ هنوز کات ما قطعی نشده بود چرا اینکارو کردی ؟ 

درحالی ک قبلش کلی هم فحش دادیم همو 

دیروز بهم گفتش کاش به هم فرصت بدیم من نمیخواستم اینطوری بشه دوریت برام سخته نمیتونم فراموشت کنم ..

شما باشین فرصت میدادین؟

امسال مهر دانشجو دارو ام 😉🥰 

اصلا و ابدا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ روابط ایی کا دارید از این با اون دوباره جدید حالا برگردین ب قدیمی البته فکر میکنم هم خوشگزرانی داره و هم منفعت مالی

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

این چ روابط ایی کا دارید از این با اون دوباره جدید حالا برگردین ب قدیمی البته فکر میکنم هم خوشگزرانی ...

نه عزیزم خوش گذرونی و منفعت مال کجا بود 

من با این جدیده هنوز اوکی نشدم در حد حرف فقط

نه من بودم با این یکیم کات میکردم میرفتم سراغ بعدی و بعدی

همه چی شده مسخره بازی و بچه بازی

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

اگه مشکل جدی ندارید فرصت بده بخدا حیفه سر چیز بیخود رابطه ای ک‌ توش عشق و علاقه هست رو ول کنی باز خو ...

عاشقشم خییلی زیاد 

ولی چند تا مشکل هست یکی اینکه ایا اونم عاشقمه ؟ 

دو اینکه حرمتا شکسته شد خیلی به هم فحش دادیم

نه من بودم با این یکیم کات میکردم میرفتم سراغ بعدی و بعدیهمه چی شده مسخره بازی و بچه بازی

والا بخدا

میترسن پشتشون باد بخوره سریع میرن بعدی

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

والا بخدامیترسن پشتشون باد بخوره سریع میرن بعدی

عزیزم اصلا اینطور نیست :/

قضاوت کردن براتون اینقدر راحته ؟ 

این فرد جدید منو توباشگاه دید چون باشگاهمون شیفتاش ی جوریه دختر پسر میبینن همو 

خوشش اومده بود درخواست داده بود منکه هنوز اوکی ندادم :/