2777
2789

خانوما اگر دوست دارید براتون بزارم چطوری دلبر و رمانتیک و... باشید🤭🤫😜

موافقت خودتون رو اعلام کنید

‌‌یه زندگی خصوصی همیشه برنده ست مخفی نگهش دار تا زمانی که موفقیتت صدا بده..!

بزار 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همینجا موافقت خود را اعلام میفرمایم

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

بیشتر ببینید

خودم بیلدم😁

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

#خانومی 

نیاز و حرف دلتان را به شوهرتان بگویید😍

♦️ بزرگ ترین اشتباه برخی از زنان در زندگی این است که حرف های دل خود را با همسرشان در میان نمی گذارند و رابطه خود را اینگونه تخریب می کنند . با حرف نزدن و نگه داشتن آن ها در دل خود تا زمان زیادی دوام نمی آورید و بالاخره جایی منفجر می شوید.

بنابراین به جای مخفی کردن نیاز هایتان ، آن ها را با همسر خود در میان بگذارید مطرح کنید. اجازه دهید او نیز تا او همه خواسته ها و نیازهای شما را بداند و بتواند شما را بهتر درک کند و تلاش بیشتری برای برآورده کردن نیازهایتان انجام دهد.

#خانوما

❌شوهرتون رو نسبت به دیگران حساس نکنید

یعنی چی؟

👈یعنی مثلا زمانی که اون از سر کار برگشته، اما شما مدام تلفن دستتونه و دارید با مادرتون صحبت میکنید!

🔺خب اینجوری روی ایشون حساس میشه و ممکنه تو دلش بگه مامانش درک نمیکنه و نمیدونه بی موقع زنگ زده و...

💯سعی کنید این تماس هارو در غیاب همسرتون انجام بدید...

♥️🍁🍂🍁🌿

🌿                      

🍁

🍂

♥️

#همسرداری💞

به شوهرت این جمله‌ها را نگو 🤦‍♀🥀

-------------------------------------

۱- سال‌ها پیش عاشق فلانی بودم یا فلانی قبلا عاشقم بود

۲- نگو فلان دوستم زیر سرش بلند شده چون هر کاری کنی فکر میکنه دوستت روت تاثیر گذاشته

۳- به شوهرت نگو اخیراً تو رابطه جنسی ضعیف شده به جاش کمکش کن و دنبال راه حل باش

۴- اگه عاشقم بودی فلان کار رو می کردی الکی الکی عشقتو زیر سوال نبر، اول ببین چرا فلان کارو نمیکنه

۵- شوهر خواهرم فلان کارو بلد شاید اون شرایط خودش رو داره مقایسه نکن

۶- به نظرت از من خوشگلتره به همین راحتی خودتو در مقام مقایسه نزار

۷- لازم نیست کمکم کنی خودم میتونم اینجوری ذوق شوهر تو برای کمک کردن کور میکنی

•┈┈••✾❀🍃♥️🍃❀✾••┈┈•

فقط دیالوگ "اه اه چندش" تو ذهنم اومد😑😑😑

دقیقا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بیشتر ببینید
فقط دیالوگ "اه اه چندش" تو ذهنم اومد😑😑😑

اینها که برای من نیستن از داخل کانال های مختلف هستند اگر دوست ندارید دیگه نذارم

اینها که برای من نیستن از داخل کانال های مختلف هستند اگر دوست ندارید دیگه نذارم

به من کاری نداشته باش.تو کارخودتو بکن😂

شاید به درد بقیه بخوره

لایک نکنید.ممنون❤️