2777
2789
من دخترم بیدار کرد که آب میخواد دیگه خوابم پرید

دختر من خودش میره آب میخوره یهو مثل چی ظاهر میشه زهرم میترکه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
مگ چنسالته دختر البته خب این فکرا طبیعی ام هست فکر کنم هممون داریم همیشه ولی خب همه چی درست میشه انش ...

سی سالم

منم امیدوار بودم درست میشه ولی خب هیچ تغییری ایجاد نمیشه

فقط داره عمر میگذره

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی همین الان چنتا از هم کلاسیام بار دومه برداشتن این واخدو اونوقت من ازاول ترم تاالان تو خواب زمست ...

بالاخره که مجبورن قبول کنن شماها رو    نمیدونم چرا انقدر خودشونو اذیت میکنن

دوشنبه قرار از تهران خواستگارم به مدت۴روز بیان خونمون

استرس دارم شدید

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
بیشتر ببینید
برا مام اینجوریهمگه اشکال داره؟

نمیدونم

کوردم:)                                                                 ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

ن اصلا صدایی نمیاد بعدشم مرتب اسمون روشن میشه رعدو برق اصلا این شکلی نیست

وای این دیگه چیه

ما جنوبیم ولی همچین چیزی ندیدم

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید
سی سالممنم امیدوار بودم درست میشه ولی خب هیچ تغییری ایجاد نمیشهفقط داره عمر میگذره

انشالله راهشو پیدا کنی اونوقت خدا خودش برات میچینه 

واقعا منم بعضی وقتا فکروخیال آینده نمیزاره بخابم 

بالاخره که مجبورن قبول کنن شماها رو نمیدونم چرا انقدر خودشونو اذیت میکنن

پول میخان 

همین استاد اول ترم گف اگ نتونستید تکالیفو انجام بدید میتونید تو دوره هام شرکت کنید که هرکدوم کلی پولشه