2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا میکنم بزودی راهتو پیدا کنی و به آرامش ذهن برسی

ممنونم گلم😘

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید
وضعیت بدی شده متاسفانه

این حجم از ناامیدی از دنیا و زندگی تو جوونی اصلا عادی نیست

کاش تو این زمان بدنیا نمیومدیم،کاش تو زمان بهتری زندگی میکردیم که امنیت و بشه احساس کرد

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید
مجردی خوبی داشتم آرامش بود ازدواج کردم وانختای اشتباه چرا بیشتر دقت نکردم چرا اصلا ازدواج کردم

واااای حرف دل من و زدی، عین سگ پشیمونم که چرا دقت بیشتری نکردم. من تو یه خانواده شلوغ افتادم از بدشانسیم. از قبل ورودم جاری قبل من حسادت میکرد بهم. الانم هروقت میبینمش تو قیافس.بقیشونم ادمای چیپ و مزخرفین

واااای حرف دل من و زدی، عین سگ پشیمونم که چرا دقت بیشتری نکردم. من تو یه خانواده شلوغ افتادم از بدشا ...

همسر خوب باشه 

همسر منم میگه اصلا رفت آمد نکن سالی یکبار دیدن فامیل برو در حد ده مین 

خونه پدرم در هفته دوساعت اون هم بعدش میگه خوبه می‌ری خوش میگذرونی  میری میگردی منت می‌ذاره 

از طرفی عصبی میشه میزنه

ادعا هم داره حیف شده و می‌تونست ازدواج بهتری داشته باشه 

همسر خوب باشه همسر منم میگه اصلا رفت آمد نکن سالی یکبار دیدن فامیل برو در حد ده مین خونه پدرم در هفت ...

ای وای چه بد که میزنه. رفت و امد ما دو سه ماه یکباره همونم حوصله ندارم برم از خاهر برادراش بدم میاد. خودش خوبه ولی حوصله خودشم نداره. ولی حتما برو مشاور کمک بگیر دلیلی نداره تورو بزنه الان جلوش و نگیری بعدها بدتر میشه بی دلیل و با دلیل هی میزنه. البته هر دلیلی دعوا و بحث بشه یا عصبی بشه نباید بزنه

ای وای چه بد که میزنه. رفت و امد ما دو سه ماه یکباره همونم حوصله ندارم برم از خاهر برادراش بدم میاد. ...

دیگه امیدی ندارم بریدم 

ببین ب من میگه نبین اما خودش ۲۴ ساعت کنار خانوادش 

از طرفی معتقدند هرچی اون میگه من باید چشم بگم چون زنم

دیگه امیدی ندارم بریدم ببین ب من میگه نبین اما خودش ۲۴ ساعت کنار خانوادش از طرفی معتقدند هرچی اون می ...

ای وای چه بد، مشاوره حتما برو. البته از نوع خوبش وگرنه کمک چندانی هم نمیکنن فقط میخان پول بگیرن. با خانوادت مطرخ کردی؟ یا با خودش صحبت کردی خواسته هات و بگی بهش؟ 

خوابه خواب بودم تازه قرص خورده بودم 

همسرم محبت کرد تو خواب یه لگد به من زد چنان پاشدم که هنوز خوابم نبرده😑منتظرم الان که اذان شد بیدار شه پرتش کنم پایین خودم برم رو تخت 😔😂یا جای منه یا اون