2777
2789
عنوان

کسای آزمایش هورمونی دادن ی دقه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 40 پست
اظافه وزن داری باید لاغر بشی گاهی همین چربی وچاقی دور تخمدان رو میگیره باعث تبلی میشه. همون شهر خودت ...

شما اضافه وزن نداشتی؟؟؟ 

میشه برام دعا کنی منم حس شیرین مادر شدنو تجربه کنم🥲؟؟؟ 🌱 ممنونم خاهر قشنگم🙃🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوفامد. امپول پروژسترون. گاهی با زور امپول پری میشدم

ینی هنوز دوفامد استفاده میکنین 

واس من گفتن س دوره مصرف کن

متاسفانه من حتی اگ اجازه دخالت ندم دخالت خانواده همسرم در همه موارد هست هیچ جوره نمیشه جلوگیری کرد ح ...

اصلا اجازه نده بگو فعلا زوده وقت زیاده به این حرفا توجه نکن اصلا 

چرا داشتم منم چاق بودم الانم هستم تقريبا سه ماه خوردم بعدش منظم شد

مشکل همینه منم اضافه وزن دارم با رژیم بیشتر چاق میشم سه ماه خوردم دوفامد منظم نشد ک هیچ با قطع کردنش از برج پنج دیگه نشدم 

قبل از خوردن این قرص هر دوماه یبار میشدم

استرس ممنوع 

۲۴ ساعت قبل آزمایش رابطه ممنوع

ناشتا

مورد خاصی نیست اگر پرولاکتین بالا باشه یا مشکل دیگه ای باشه دارو میدن و درمان میشی

منم الان پرولاکتینم بالاست و دارم دارو مصرف می کنم

چرا داشتم منم چاق بودم الانم هستم تقريبا سه ماه خوردم بعدش منظم شد

خیلی ممنونم وقت ارزشمندتو در اختیارم گذاشتی واقعا نیاز داشتم راجب این موضوع با کسی حرف بزنم و نگرانیم کمتر بشه ببخشید بازم♥🌹👑

استرس ممنوع ۲۴ ساعت قبل آزمایش رابطه ممنوعناشتامورد خاصی نیست اگر پرولاکتین بالا باشه یا مشکل دیگه ا ...

با چیزهایی دکتر گفت احتمال داره کم کاری تیروئید هم داشته باشم و پلی کیستیک 

خطرناک نمیشه اینا؟ 🥺

با چیزهایی دکتر گفت احتمال داره کم کاری تیروئید هم داشته باشم و پلی کیستیک خطرناک نمیشه اینا؟ 🥺

اصلا خطرناک نیست دارو مصرف می کنی و اوکی میشی

من قبلا پلی کیستیک بودم الان حدود یکساله که درمان شدم فقط پرولاکتینم بالاست که در حال درمانم

استرس می تونه روی جواب آزمایشت تاثیر منفی داشته باشه پس ریلکس کن و نگران هیچی نباش و بسپار بخدا

مشکل همینه منم اضافه وزن دارم با رژیم بیشتر چاق میشم سه ماه خوردم دوفامد منظم نشد ک هیچ با قطع کردنش ...

باید لاغر بشی حتما برو باشگاه هم برای روحیه ت خوبه هم پریودت وتخمدانت فعلا میشه. خواهش می کنم عزیزم فقط بگم خودتو آنقدر اذیت نکن این مسائل خیلی ناچیزو قابل حل هستن و میگذرن.