2777
2789
عنوان

برای دختری که برایش مادری نکردم

583 بازدید | 45 پست

امروز به تاریخ 404/3/3

برای تو مینویسم دخترک زیبای من..

برای تویی که نداشتمت

ولمست نکردم

اما دوستت داشتم و دارم

ممنونم بابت این تجربه تلخ که پر بود از رشد..

دقیقا یکسال از اون زمان گذشت...

روزهای سختی بود، خیلی خیلی سخت... شب خوابیدم و فرداصبح دنیا روی سرم آوارشد

اگه برای هرکس دیگه ای این اتفاق میوفتاد پیش خودم میگفتم وای خدا چطور تونست از پس اون روزها زنده بیرون بربیاد، ولی من خودم تجربه کردم و الان زنده ام..

ادم خودش رو نمیشناسه بخصوص قدرتهاشو.

چندتا چیز خیلی مهم یادگرفتم از اونروزها و االان قویترین ورژنی که از خودم میشناسم دارم

رفتم توی کنج خلوتی خودم و هیچکس به داد اون روزهای من نرسید جز همسرم خانوادم

متوجه شدم فقط دلسوز واقعی برام. اونها هستن.

متوجه شدم فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم

متوجه شدم باید استعفا داد گاهی از جمعی که ادمهاش هم مسیرت نیستن

متوجه شدم هردردی صدرصد برای رشد و آگاهی من اومده.

متوجه شدم

زندگی همینه همیشه همه ی رنگهاش جور نیستن

در پس هردردی عشقی هست

وخدا جبران میکنه شبهایی که تحمل کردن سخت بود

جبران میکنه اشکهایی که از جگرسوخته بلند میشه..

و متوجه شدم جهان هنوزهم زیباست.. تاعشق هست امید هست نور هست

ودرآخر

روزای سخت و تاریکم از من یه آدم قوی ساختن. یا شاید هم من از قبل قوی بودم، و اونا منو وادار به اثباتش کردن..

باتوکل بنام اعظم خدای مهربون

زندگی درجریان و زندگی روباید زیست حتی با رنج هایش...

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
بیشتر ببینید

عزیزم چی شده؟ دخترتون رو از دست دادید؟ 

خدا خودش به دلتون آرامش عنایت کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی شده؟ دخترتون رو از دست دادید؟ خدا خودش به دلتون آرامش عنایت کنه

یکسال پیش عزیزم

در هشت ماهگی

ممنونم ازدعای خیرت

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
بیشتر ببینید
😭😭😭😭😭😭😭

🥹❤️‍🩹

بیشتر ببینید
الهی قربون دلت برم منان شالله یه سال دیگه نهایت دوسال دیگه خدا برات جبران میکنه

ممنونم عزیزم ازدعای خیرت

حتما خدا جبران میکنه روزهایی رو که صبر کردن ممکن نبود🥹

بیشتر ببینید
برای ارامش تو و شادی اون بچه دعا میکنم 🤲🏻🙏🏻

ممنون از لطفت مهربون

بیشتر ببینید
دارم‌میرم مشهد فردا دعا میکنم‌حتما امام رضا هانا قشنگ دوباره بهت بده و دلت شاد باشه و بیایی تایپیک ه ...

عزیزم.. 

چقد خوشحالم کردی با این خبرت

قبول باشه زیارتت 

سلام منو به اقا برسون

ممنونم از لطفت مهربون

بیشتر ببینید