یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فدات بشم اگه راجب تاپيكي اگاهي داشته باشم حتما نظر ميدم راستي از رحمت خدا نااميد نباش حتما صاحب فرزن ...
نمیدونم چی بگم خیلی ترسیدم سنی ندارم و درگیر این مشکلم چیکار کنم دست خودم نیست هیچکس از فامیل این مشکلو نداره حتی باهاش حرف بزنم حتی خجالت میکشم از مشکلم بگن طرف بچه دار نمیشه😔
بعدم چرا فکر میکنی کسیکه پلی کیستیکه بچه دار نمیشه؟ من و خواهرم جفتمون پلی کیستیک شدید هستیم خواهرم 2تا بچه داره ومناصلا دلیل نمیشه مگر اینکه کلا شخصی هیچ تخمکی نداشته باشه که الان کلی راه وروش برای تخمک گذاری هست
یکی دوماه اولش ک قرص دوفامد بم دادن خوردم بعد قط کردم دیگه نشدبعد ازون عروسیم بود درگیر عروسی بودیم ...
همون دوفامد رو باید مرتب مصرف کنی بعدشم اگر وزنت زیاده باید لاغر کنی نمیدونم وزنت چقدره. ولی درکل چیزی نیست که انقدر بترسی بزار هورمونات بررسی بشه یه دکترخوب بروتحت نظر باش مطمئنا بهتر میشه
منم از همین تخمک گذاری متنفرم هم خودم هم همسرم میترسم باعث ازهم پاشیدن خانوادم شه از این وحشت دارم م ...
نترس اصلا دارو میخوری خوب میشی تو هنوز نمیدونی وضعیت هورمونات چطوره باید بررسی بشی. بعدم مشکلی اگر باشه به خودت مربوطه نباید اجازه بدی کسی بدونه یا دخالتی کنه
من دیر به دیر پریود میشم یعنی همش تاخیر دارم دوماه یه بار گاهی هم بیشتر. خواهرم یک سال نشده بود کلا با دارو خوب شدبعدش یه دختر ناز اورد.الباه بگم خواهرم 5ماه منظم باشگاه رفت خیلی بهش کمک کرد
نترس اصلا دارو میخوری خوب میشی تو هنوز نمیدونی وضعیت هورمونات چطوره باید بررسی بشی. بعدم مشکلی اگر ب ...
متاسفانه من حتی اگ اجازه دخالت ندم دخالت خانواده همسرم در همه موارد هست هیچ جوره نمیشه جلوگیری کرد حتی تازگیا میشنوم میگن واسه یچه دار شدن خیلی دیر شده