2777
2789
عنوان

یکی هی داره پول میزنه به حسابم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 29 پست
اون مقداری که برای شما ریختن کلاهبرداریه؟ اگه کسی پیام داد برید بانک به همون حساب که براتون واریز ش ...

نمیدونم ولی حتما کلاهبرداریه وگرنه کی هر دقیقه اشتباه میریزه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اینا معمولا پول دزدیه ولی نمی دونم چرا اینقدر کم 

اشنای ما چند سال پیش دو میلیارد به حسابش اومده بود بعد بهش زنگ زده بودن گفته بودن اشتباه زدیم!! 100 تومنم به اون دادن

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما بودم همین الان زنگ میزدم پلیس🚶‍♀️

والا پلیس فکر نکنم کاری بکنه. ما با همسایه دعوامون شده بود یه سالی مارو تهدید به اسلحه کرد زنگ زدیم پلیس بعد دوساعت اومد، از ماشین پیاده نشد حتی. دیگه چه برسه این چیزا

حالا میرم بانک

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

این کلاهبرداریه نه یک تومن و دو تومن

بابا همون دو تومن هم اولا بین هزارتا شماره کارت پخش میکنن. که مبلغش روی هم زیاد میشه. دوما که پول دزدی مفت هم باشه براشون می ارزه. معلوم نیست مال کدوم بدبختیه

بابا همون دو تومن هم اولا بین هزارتا شماره کارت پخش میکنن. که مبلغش روی هم زیاد میشه. دوما که پول دز ...

از کجا فهمیدین دزدیه؟

برای  همسر منم پیش اومده هم اشتباه واریز کرده  هم براش اشتباه واریز کردن 

دیدیم مغازه داره 

از کجا فهمیدین دزدیه؟برای همسر منم پیش اومده هم اشتباه واریز کرده هم براش اشتباه واریز کردن دیدیم ...

اخه چندبار اومده. من میگم خب اوکی یکی یه بار اشتباه میزنه. ولی نه چندین بار توی ساعت های مختلف 

خب اگر واقعا اشتباه باشه طرف بعد از بار اول میفهمه

نه بابا اینا کلاهبرداریه. فرداش حسابت مسدود میشهاز بقیه میدزدن بعد بین کارت های مختلف پخش میکننبعد ز ...

جدی؟ من فکر میکردم کلاهبردارها فقط پول بی اجازه برمیدارن. یعنی پول هم واریز میکنن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
نه اصلا نمیکنم. میگم از طریق بانک پیگیری کنیدبه همون حسابی که ازش اومده فقط واریز میکنم

خب مگه نمیگین اون حسابه کلاهبرداریه چطوری بهش واریز میکنین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید