یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب تا کی می خواین به این روش ادامه بدین یه راهی پیدا کنید
پدرم راضی نبود گفت اگه بری حق نداری برگردی منم همسرمو انتخاب کردم اونام فقط روز عقد و مراسم بودن بعدش دیگه من رفتم خونه پدرشوهرم ، چند باری رفتم پیششون ولی نخواستن منو ببینن شوهرمم گفت دیگه نرو این قضیه مال چند سال پیشه وگرنه الان که دیگه بچم دوسالش شده
خب تا کی می خواین به این روش ادامه بدین یه راهی پیدا کنید
چکار کنم وقتی خودشون دیگه روشونو از من برگردوندن
قبول دارم خیلی برام زحمت کشیدن خیلی کارها برام کردن مخصوصا پدرم که منو خیلی دوست داشت ارزوش بود معلم شم همه کار برام کرد تا قبول شدم و .... اما وقتی جلو همشون وایسادم که من با همین ازدواج میکنم از چشم همه افتادم
بآورم نمیشه یعنی چقدر کینه دارن. چرا با ازدواجتون مخالف بودن
من از ۱۵ سالگی با همسرم دوست بودم، البته اونا وقتی ۲۰ سالم شد متوجه موضوع شدن یعنی وقتی همسرم اومد خواستگاریم ، ما ۵ سال دوست بودیم با هم ، همسرم از شهر دیگه ای بود ولی از استان خودمون و اینکه سیستانی هم هست و پدرم بخاطر اختلافات فرهنگی دوست نداشت از طرفی اختلاف طبقاتی داشتیم و خیلی چیزها که باب میل پدرم نبود اما من و اون به هم از همون اول قول داده بودیم و انقدر همسرم پا به پام اومده بود که بعد ۵ سال دوستی کلی کار و سختی تونست بیاد خاستگاریم