2777
2789
عنوان

بنظرم خانمهایی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6334 بازدید | 276 پست
و منی ک از رانندگی متنفرم😂

من خوشم مباد اما از تصادف میترسم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

رانندگی رو خیلی دوس دارم من و دست فرمونمم عالیه. مهارتم بالاست 

اما واقعا دیگه از رانندگی توی ترافیک و شلوغی حالم بهم میخوره.   اوایل ذوق داشتم اما الان ندارم.  

ربطی به شیرزنی نداره.  رانندگی مهارته. هرررررچی بیشتر پشینی پشت فرمون  حرفه ای تر میشی. 

تو روزی ۱ ساعت برو رانندگی و تمرین کن  برو جاهای شلوغ و پر چالش

۱ ماه بعد میبینی که چقدر دست فرمونت ازین رو به اون رو شده

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم آروم میشم حالمو خوب میکنه توی یه جاده خلوت موزیک مورد علاقم باد بزنه توی موهام و فقط برم

وای منمممم😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

رانندگی رو خیلی دوس دارم من و دست فرمونمم عالیه. مهارتم بالاست اما واقعا دیگه از رانندگی توی ترافیک ...

درسته مهارته ولی دل شیر میخواد شروعش کنی بنظرم .اشکال نداره تو ترافیک و شلوغی هم سختم نیس چون یه هدف بزرگ پشتشه😘

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

راستی چرا این مهارت و اکثر مردان بلد هستن ولی خانم ها نه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
اره وگرنه سال ۸۸ گواهینامه گرفتماون وقتا ماشین دوستامو قرض میگرفتم دم غروب خیابونای شلوغ میرفتماما ا ...

منم همینجور شدم به نظرت چرا ما اینجوری ایم😭

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
یه مهارت ساده اس همه مردا رانندگی میکنن این فرهنگ زن ستیز نذاشته زنا پیشرفت کنن

وقتی آقای مسن و بیسواد میبینم رانندگی میکنن.با خودم میگم ینی منه جوون نمیتونم؟

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اره خودمم میگم ولی میگه خودم میام

راستی   تا تنهایی نشینی پشت فرمون،  راننده ی واقعی نمیشی. سعی کن بعد از چن وقت که دستت راه افتاد   ، تنهایی با ماشین بری مثلا خونه مامانت یا بری یه جای نزدیک و کم کم بری جای شلوغ و میدون های پر چالش. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وقتی آقای مسن و بیسواد میبینم رانندگی میکنن.با خودم میگم ینی منه جوون نمیتونم؟

اصلا خودت مقایسه نکن ببین بیشتر پسرا از بچگی نشستن پشت فرمون و موتور از اول اعتماد به نفسشو داشتن و تجربه شو 

اونا با زنا قابل مقایسه نیستن ما زنا ایرانی هیچ وقت اونقدر امکانات و عزت نفس بهمون داده نشده