2777
2789
عنوان

بچه ها توجه کردین خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست
لطفا رو من ریپلای نزن

تو هم لطفاً انقد شر و ور بهم نباف 

فکر کردی میتونی دروغ بگی که بهت توهین شده که چند نفر جمع کنی دورت بگن تو راست میگی و طرفت باشن در صورتی که توهینی بهت نشده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب الان شما داری باهاش بحث میکنیا🙄

ببخشید بزارم الکی مظلوم نمایی کنه و به دروغ بگه توهین شده بهش خوبه؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

جديدا فضاي سايت واقعا بد شده

چندسال قبل واقعا كاربرهاي خوب و تاپيكاي جالبي دلشت سايت

البته الانم كاربرهاي باشخصيت زيادن ولي كاربر ببخشيد عقده اي هم خيلي زياده

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

بیشتر ببینید
جديدا فضاي سايت واقعا بد شدهچندسال قبل واقعا كاربرهاي خوب و تاپيكاي جالبي دلشت سايتالبته الانم كاربر ...

افرین دقیقا

یادمه توی دروان کرونا با کاربر اعتصامی این موقع صبحت میکردم میکردیم ایشونم مذهبی هستا اما بسیار خوش قلب و محترم

برامون دعاهای قشنگ میکرد روزمون خوشکل میشد

اصلا الان خیلی بدجور شده جو سایت

اتفاقا اینجا بطن واقعی جامعه هست

شما یا دایره آدمای اطرافت کمه که همه همین هستیم با به عده خاص رفت و آمد داریم

واینکه واقعیت خودشون رو همون آدما نشون نمیدن 

اینجا از هر جایی هر سطح فرهنگی هستن و کسی نقاب نداره  خودشه

خوب شما چی گفتین به ایشون که ناراحتن به من بگیذ ببینم به عنوان یه بی طرف چی برداشت میشه کرد

یه خانمی تاپیک زده بود هدفتون از بچه دار شدن چی بود عنوانش همچین چیزی بود

بعد این خانم گفته بود برای محکم کردن زندگیش با شوهرش

منم گفتم بچه زندگی رو محکم نمیکنه زندگی بخواد از هم بپاشد خدایی نکرده با ده تا بچه هم ازم هم می‌پاشه

بعد گفته بود شرایط ما فرق داره و باید وارث بیارم 

منم گفتم ببخشید امپراتور و امپراتریس کدوم بخش از کره زمینید ؟ 

افرین دقیقایادمه توی دروان کرونا با کاربر اعتصامی این موقع صبحت میکردم میکردیم ایشونم مذهبی هستا اما ...

افرين دقيقا اون زمان بهترين دوران سايت بود

بلع يادمه خانم اعتصامي رو خيلي خانم خوبي ان

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

بیشتر ببینید
اتفاقا اینجا بطن واقعی جامعه هستشما یا دایره آدمای اطرافت کمه که همه همین هستیم با به عده خاص رفت و ...

نه برعکس 

من خیلی با ادمای زیادی سرکار دارم که حتی نمیذونن نی نی سایت کجاست

اینجا جایی که طبق تجربم 

یا کسایی که وسواس بیماری دارن 

یا کسایی که درگیر بیماری هستن 

یا مادران باردار و یا در اقدام‌

یا کسایی که احساس تنهایی میکنن و نیاز به درد و دل دارن

و قشر مذهبی هستن بیشتر عضو میشن

یه نفر هست که مدام به من میگه عجیبه تاپیکاتاخیرین بار بهم گفت السانا بس کن😑😑🤣😂😂😂

اینجا قششششنگ صد سال قبله

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند