2777
2789
عنوان

بنظرم خانمهایی که رانندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 276 پست
بزن به دل ترست. من پشیمونم چرا زودتر شروع نکردم .

من اوایل که گواهی نامه گرفتم رانندگی میکردم کم بود ولی باز ی جاهایی میرفتم الان نمیدونم چرا نمیتونم اصلا عجیب ی ترس بدی افتاده به جونم

خانمایی که رانندگی میکنن میبینمم یدونه میزنم تو سرم که خاکتوسرت که دل نداری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اوایل که گواهی نامه گرفتم رانندگی میکردم کم بود ولی باز ی جاهایی میرفتم الان نمیدونم چرا نمیتونم ...

باز تو اوایل رانندگی کردی .من حتی جرات نشستن نداشتم.اصلا تو ماشین خاموش پشت فرمون میشستم ضربان قلبم زیاد میشد الان خیلی خیلی بهترم.خب چی باعث شده که بترسی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
باز تو اوایل رانندگی کردی .من حتی جرات نشستن نداشتم.اصلا تو ماشین خاموش پشت فرمون میشستم ضربان قلبم ...

سلام عزیزم رانندگی میکنی؟

من اوایلم با ترس مینشستم ولی دیگه ترس بهم غلبه کرد و باعث شد کلا دیگه بزارم کنار

سلام عزیزم رانندگی میکنی؟من اوایلم با ترس مینشستم ولی دیگه ترس بهم غلبه کرد و باعث شد کلا دیگه بزارم ...

هنوز باشوهرم میرم و اشتباه دارم ولی کوتاه نمیام.فقط آخر هفته ها میتونیم بریم چون بقیه روزها همسرم سرکاره .تو هم شروع کن .شاید الان جسورتر شده باشی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
هنوز باشوهرم میرم و اشتباه دارم ولی کوتاه نمیام.فقط آخر هفته ها میتونیم بریم چون بقیه روزها همسرم سر ...

الان خیلی بدتر شدم 

هردفعه چقد تمرین داری؟

کاش منم میتونستم مثل تو رانندگی کنم

خیلی برام وحشتناک شده رانندگی ولی تو دلم غبطه میخورم به خانمایی که راننده هستن و راحت میتونن رانندگی کنن

الان خیلی بدتر شدم هردفعه چقد تمرین داری؟کاش منم میتونستم مثل تو رانندگی کنمخیلی برام وحشتناک شده را ...

تقریبا یک تا یک و نیم ساعت. ۵ تاایه الکرسی بخون و بشین .به امید خدا

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰