2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه بد قلق دارن میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 41 پست
مثل کنه میچسبه بهم و گریه میکنه دستش میگیرم میندازمش تو اتاق میگم اینجا گریه کن تا تمام بشه....بلافا ...

نقطه ضعفتو پیدا کرده

هزار بار هم‌ بیاد باید بگی برو تو اتاقت خیلی جدی باید برخورد کنی

وقتی دوبار اینجوری رفتار کرده بار سوم دیگه چرا گوشی میدی بهش؟

تا وقتی درست رفتار نکرده پاداشی نداره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید

نقطه ضعف ت یاد گرفته با گریه و جیغ به خواسته ش میرسه

دخترم دقییا این طوری بود من هییییج برام مهم نبود ب این ک گریه کنه دیگه فهمید من با جیغ و گریه کوتاه نمیام اصلا جلو من با گریه اصرار ب چیزی نمیکنه

ولی شوهرم همیشه با گریه ش کوتاه میاد اونم قشنگ قلق ش دستش بود تا ی چیزی میخواست میزد زیر گریه و جیغ  اونم قبول میکرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ده سال نباید به گوشی دست بزنه! مگه گوشی ساخته شده برای بچه ده ساله؟‌براش آتاری بخر

گوشی نمیدم...چون تو گوشی میخواد آنلاین بازی کنه.نتم تمام میکنه...میره سر کامپیوتر میشینه

گوشی نمیدم...چون تو گوشی میخواد آنلاین بازی کنه.نتم تمام میکنه...میره سر کامپیوتر میشینه

تآره کامپیوتر هم داره؟

تایم‌مشخص داره بلند شد شد 

اگر نشد تا یه هفته از کامپیوتر خبری نیست

قانون پذیری از الان باید یاد بگیره

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر ببینید

اصلا به کل گوشی رو قطع کن. این بساط وصل کن و قطع کن رو تموم کن. چند روز حالش بده درست می شه. بازی کامپیوتری اعتیاد می یاره. این مثل معتادی هست که برای مواد گریه می کنه.
ببرش کلاس ورزش. بیرون پارک. حتی بگذار یکی دو ساعت توی کوچه با بچه ها بازی کنه. از بازی کامپیوتری بهتره. 

والا من محرومم میکرد مامانم از سیستم و کارتون و اینا یک درصد روم تاثیر نداشت فقط حرص خودشو خالی میکر ...

الان چند سالته ؟

واقعا من نگران چشماشم...این بازی بت من برای بالای ۱۵ ساله....واقعا کلافه ام....به عنوان یه مادر نمیشه بیخیال شد .که بچه م بازی دوست داره و کارتون برو هر چی میخوای زل بزن بهش....

مادرتم از رو نگرانی بهت میگفته

اصلا به کل گوشی رو قطع کن. این بساط وصل کن و قطع کن رو تموم کن. چند روز حالش بده درست می شه. بازی کا ...

من تو کوچه هم نمیزارم بره اون حا بچه گوشی دستشونه و نتشونم وصله ...یه گوشی مدل بالا با پدر و مادری که سر کارن یه روز خودم میمودم خونه دیدم کنار کوچه نشستن همشون زیر ده سال فیلم بد میدین حالم خیلی بد شد ...هیچ وقت نزاشتم تو کوچه بره خودشم عادت نداره بره ...

الان چند سالته ؟واقعا من نگران چشماشم...این بازی بت من برای بالای ۱۵ ساله....واقعا کلافه ام....به عن ...

الان 19 سالمه چشامم ضعیفه ک تابستون عمل میکنم و تمام کور ک نمیشم ولی ی ساعت کمه بخدا مثلا دو ساعت نیم اینا بده دستش هیچ تفریح دیگه ایی ندارن بچ ها

میدونی بیتوجهی میکنم.ولی باورت نمیشه اگه از صبح باشه تا دوازده شبم گریه میکنه ...تو خوابم گریه میکنه ...

تایم روزشو پر کن با کلاس ورزشی هنر,بعدم الان که بد قولی کرده یه چیز دلخواهشو یه مدت بهش نده بگو چون بدقولی کردی

تآره کامپیوتر هم داره؟تایم‌مشخص داره بلند شد شد اگر نشد تا یه هفته از کامپیوتر خبری نیستقانون پذیری ...

الان دو ساعت گذشته این بار داد و بیداد نمیکنم غرم نمیزنم میزارم بازی کنه حتی شده چهار ساعت و بیشتر بعدش بدون حرف بازی پاک میکنم...

سی دی رامش ایراد داره دیگه نمیشه نصب کرد.

به نظرت کارم درسته؟

الان 19 سالمه چشامم ضعیفه ک تابستون عمل میکنم و تمام کور ک نمیشم ولی ی ساعت کمه بخدا مثلا دو ساعت نی ...

من خودمم چشمام ضعیفه و نمیتونم عمل کنم شانسم...

خیلی نگران چشماشم اگه بدونی چه حسی دارم...اون بچه بیخیال نشسته بازی .والا میگم یه انیمشن که دوست داری ببین ...بعدش برو دوچرخه سواری ...توپ بازی ....ولی کو گوش شنوا

من خودمم چشمام ضعیفه و نمیتونم عمل کنم شانسم...خیلی نگران چشماشم اگه بدونی چه حسی دارم...اون بچه بیخ ...

چرا باید بره دوچرخه بازی توپ بازی اونم تنها ؟ ادم دوس داره بره جایی بهش خوش بگذره چند تا دوست باحال و مثبت پیدا کنه باهم همه جا برن