2777
2789
عنوان

بهشتی که قراره همین دنیا با چشمام ببینم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 27812 بازدید | 1326 پست
@فادیان @دختری_ساده @شقایق187 @7226 @حلماسادات96 ﷽🌼«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق ...

یا مــولانـا یا صـ❤️ـاحـب الزمـان

۱۴ صلوات

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

@setiatara @angel1401 @afsooonnn ﷽🌼«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که:زمین را ...

سلام

تشکر خواهر جانم😍😊✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مــولانـا یا صـ❤️ـاحـب الزمـان۱۴ صلوات

✨ای کاش که من عاشق و حیران تو باشم

✨یک وقت سحر زائر چشمان تو باشم

✨ای کاش که از منتظران تو شوم تا

✨از رسم وفا بر سر پیمان تو باشم

✨ای کاش مرا از غم هجر تو خبر بود

✨تا نیمه شبی همدم و گریان تو باشم

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🙏

🇮

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

﷽🌼«در زبور (حضرت داود) بعد از کتب آسمانى سابق نوشتیم که:زمین را بندگان صالح ما به ارث میبرند»(۱۰۵_ ...

واقعا نمی دونم چطوری از این همه محبت تشکر کنم...فقط خدا رو شاکرم به خاطر وجودتون و براتون از خدا بهترین ها رو می خوام و قدردان محبت تون هستم و از اعماق قلبم ممنونم از شما❤️❤️❤️❤️❤️

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
بیشتر ببینید
واقعا نمی دونم چطوری از این همه محبت تشکر کنم...فقط خدا رو شاکرم به خاطر وجودتون و براتون از خدا بهت ...

من مطمئنم خیلی خوبی😍

آخه همیشه بیادم هستی برای تگ کردن و تنها کسی هستی که هیچوقت اسمتو فراموش نکردم...و این اتفاقی نیست🥰🌱

ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت...ان شالله که هزاران برابر برای خودت بشه🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید